Gå til sidens hovedinnhold

Nate og Helene får fortsette i «Skal vi danse»

Etter stemmetrøbbel under lørdagens sending, røk «Love Island»-stjernen og dansepartneren ut av «Skal vi danse». Nå har derimot pipa fått en annen låt.

Saken oppdateres!

Søndag ettermiddag melder nemlig TV 2 at Nate Kahungu og dansepartner Helene Spilling får en ny sjanse i konkurransen på grunn av «usikkerhet rundt gårsdagens avstemming».

Les også: Mulig stemmetrøbbbel for TV 2 etter at Nate Kahungu røk ut av «Skal vi danse»

Det var sent ute i lørdagens «Skal vi danse»-sending at TV 2 begynte å få mange reaksjoner på sosiale medier om problemer med stemme-funksjonen. Da var allerede danseduellen mellom Kahungu og Michael Andreassen godt i gang.

- Det skal aldri være usikkerhet rundt avstemninger på TV 2. Derfor har vi i dag bestemt at Nate og Helene får en ny sjanse kommende lørdag, sier pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

Slik svarer Nate og Helene på ryktene som svirrer om de to:

Kanalen har også fått bekreftet hva årsaken til problemet var. Rekordmange stemmer førte nemlig til at kapasiteten i systemet ble sprengt midt under danseduellen.

- Det er første gang vi opplever dette rundt en «Skal vi danse»-sending, og vi vil nå sørge for at kapasiteten rundt TV2.no-avstemningen oppskaleres betydelig før neste sending. Samtidig har vi nå spurt Nate om han ønsker å fortsette i «Skal vi danse», og vi er veldig glade for at han og hans dansepartner Helene Spilling er klare neste lørdag, sier Dahl videre.

Det medfører dermed at to dansepar kommer til å ryke ut førstkommende lørdag.

Les også: Magetrøbbel i «Skal vi danse»-leiren

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe