I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den amerikanske artisten Trey Songz (36), hvis egentlige navn er Tremaine Aldon Neverson, samlet i helgen opp mot 500 mennesker på en nattklubb i Ohio. Det skriver People.

Det er nattklubbens eiere som står ansvarlige for arrangementet, og som nå står i fare for å miste skjenkebevilgningen etter å ha brutt smittevernsreglene i staten. Saken blir nå etterforsket av myndighetene, og den aktuelle nattklubben er midlertidig stengt inntil videre.

36-åringen var et av de store trekkplastrene for arrangementet – der svært få av gjestene brukte munnbind eller holdt avstand. Han spilte konsert i løpet av kvelden.

Har selv vært smittet

Ifølge People dro politiet selv til nattklubben for å sjekke ut forholdene lørdag kveld.

I en pressemelding skriver de følgende om arrangementet:

«Vi observerte gjester som gikk fritt og drakk alkoholholdige drikker fra samme flaske. Aftermath (nattklubben) promoterer et usunt miljø, og ødelegger for alle bedrifter som prøver å gjøre de riktige tingene. Vi tar umiddelbart grep når slike alvorlige brudd på smittevernsreglene blir observert».

Det er foreløpig ikke kjent om artisten selv var til stede på nattklubben etter å ha opptrådt.

36-åringen har for øvrig selv vært smittet av koronaviruset, og har tidligere oppfordret følgerne sine om å følge restriksjonene fra myndighetene. I oktober delte han en video der han ba fansen bruke munnbind og vaske hendene:

«Jeg skal ta det seriøst, og er i karantene. Jeg skal holde meg inne til jeg får en negativ test», sier han i videoen.

Hertugparet går viralt

Prins William (38) og hertuginne Kate (38) er for tiden på reise og besøker de som jobber på frontlinjen under koronapandemien, og turen blir dokumentert på Instagram.

Tirsdag delte hertugparet et innlegg der de sitter og venter på et tog, noe flere har delt videre på Twitter.

Der har det det siste døgnet blitt en trend å dele historier til bildet, der hertugparet ser ut som et hvilket som helst annet par på perrongen og mange kjenner seg igjen i situasjonen.

Et av Twitter-innleggene lyder slik:

«Mistet toget, spiser den siste baguetten din, håper desperat at toalettet er åpent, prøver å finne en stikkontakt på venterommet for å lade mobilen din... Vi har alle vært der».

«Vi har alle vært der, kalde rumper, vinden som blåser over plattformen, batteriet som begynner å gå tomt. Selv kafeen er stengt. Sørgelig», skriver en annen til hertugparets bilde.