(CHATEAU NEUF): Lørdag var den røde løperen rullet ut utenfor Chateau Neuf i Oslo i forbindelse med årets Spellemannpris, der norske artister og låtskrivere blir hyllet for sine prestasjoner fra året som er gått.

Blant de nominerte i kveld, dukket blant andre Sondre Justad og Unge Ferrari opp, og poserte foran fotografene i forkant av den store utdeling.

Helt siden Justad avslørte at han er bifil, under et intervju med Lindmo i mars i fjor, har ikke romansespekulasjonene ventet på seg.

- Jeg har det bedre enn på lenge

Da Nettavisen møtte (28) åringen på den røde løperen, kunne han avsløre at det er mye kjærlighet i livet hans om dagen.

- Det er mye kjærlighet. Jeg har det bedre enn på lenge, svarer Justad på spørsmålet om hvordan det står til på kjærlighetsfronten.

Om det betyr at han har fått seg en kjæreste, svarer han noe kryptisk til, og vil ikke røpe noe om den eventuelle flørten.

- Jeg har det bra, sier han og smiler.

Forelsket

Sondre Justad er imidlertid ikke den eneste artisten på den røde løperen lørdag som velger å holde kortene tett til brystet om sitt kjærlighetsliv. På spørsmål om hvor vidt romansespekulasjonene, som har svirret rundt den unge rapperen, stemmer eller ikke, er han noe vag.

- Det står veldig bra til, faktisk, sier han.

- Har du fått deg kjæreste?

- Kanskje. Det verste er å dele det til alle. Hvis man har det veldig bra trenger man ikke si det over alt, da har man det bare veldig bra, sier han.

Viste frem kjæresten

En annen som derimot ikke var redd for å vise frem kjærlighet på den røde løperen, var Alan Walker.

For anledningen hadde 21-åringen tatt med seg kjæresten, finske Viivi.

Til VG forteller Walker at han synes det er fantastisk å ha med sin relativt ferske kjæreste til kveldens prisutdeling.

- Vi møttes for tre-fire år siden i Finland, og har hatt jevn kontakt siden. Vi bestemte oss for å ta det et skritt videre noen måneder tilbake, og vi trives veldig godt med hverandre, sier han til VG.

Strålte på rød løper

Sondre Justad, Unge Ferrari og Alan Walker var imidlertid ikke de eneste som tok oppmerksomheten på den røde løperen.

I flotte antrekk, glitter og glam strålte flere av Norges største artister. Se kjendisene på den røde løperen.