Gå til sidens hovedinnhold

Neste måned kan du se «Bohemian Rhapsody» i din egen stue

Lanseringsdato for suksessfilmen til hjemmekinomarkedet er nå bekreftet

Suksessfilmen «Bohemian Rhapsody» som nettopp ble belønnet med 2 Golden Globe priser (beste dramafilm og beste mannlige skuespiller) bekreftes nå å bli sluppet av Fox Movies for hjemmekinomarkedet på 4K Ultra HD, Blu-ray and DVD 12. februar og digitalt 22. januar.

Dette er filmen som alle musikkelskere bør og må se. En fantastisk skildring av et av de største rockeband gjennom alle tider og den unike vokalisten Freddie Mercury.

Følg skrittene til Freddie Mercury

Det er mange scener i filmen som griper deg, men en av det virkelig spesielle er når vi følger skrittene til Freddie Mercury fra backstage, på vei mot scenen og ut på det vannvittige folkehavet under den historiske Live Aid konserten.

En av de aller største vokalister

Mercury ble inspirert av artister som Jimi Hendrix, John Lennon, The Beatles, Elvis Presley og Lisa Minnelli og er av mange rangert som en av de aller største vokalister innenfor populærmusikk med sin helt spesielle og unike vokal. Han var også en enorm entertainer og har inspirert mange.

Deres største liveopptreden

En av Mercury og Queens største liveopptreden var nettopp under Live Aid konserten i 1985 som skildres under filmen, et fullstappet Wembley Stadion med 72 000 mennesker.

Scenen under filmen som viser Live Aid konserten der Freddie beveger seg ut på scenen får du faktisk følelsen av hjertebank og enorm spenning. Det er nesten som om du selv skal ut og møte ditt publikum. Helt rått!

Sammenligning av filmen og den ekte konserten

Som å være tilstede under konserten

Den fantastiske filmproduksjonen er minst like imponerende som skuespillerprestasjonene. En vannvittig fet lydproduksjon som får det til å føle at du er en del av konsertopplevelse.

Slik spilte de inn vokalen

Brian May: Han fortjener Oscar for rollen som Freddie Mercury

Utgivelsen som nå kommer for hjemmekinomarkedet vil også inneholde "The Story Behind The Band", "The Making Of Bohemian Rhapsody" + masse mer spennende ekstramateriale. Om du fortsatt ikke har fått sett filmen så får du nå muligheten å se den hjemme i stua. Og for alle oss som har sett den, så ser vi den gjerne igjen og igjen.

Eller hva mener du?

Har du sett filmen «Bohemian Rhapsody»?

- Hva synes du om filmen?

Del dine kommentar på Rockman facebookside (her)

'

Les flere spennende saker på: Rockman.no

Sjekk ut Norges feteste spilleliste:

(NB! Spillelisten oppdateres jevnlig)

Trykk her for å følge spillelisten

Kommentarer til denne saken