Tirsdag døde Netflix-stjernen Daisy Coleman, kjent fra dokumentaren «Audrie and Daisy», som følge av selvmord. Det bekreftet moren, Melinda Coleman, overfor TMZ.

Daisy Coleman ble bare 23 år gammel.

- Hun var min bestevenn og en fantastisk datter. Jeg tror hun måtte få det til å virke som om jeg kunne leve uten henne. Det kan jeg ikke. Jeg skulle ønske jeg kunne ta smerten vekk fra henne, sier moren.

Ble voldtatt

Ifølge moren har Coleman slitt med psykiske problemer etter at hun ble voldtatt som 14-åring i 2012.

Gjennom Netflix-dokumentaren «Audrie and Daisy», som følger tre tilfeller av voldtekt av amerikanske tenåringsjenter, har seerne fått følge familien gjennom den tøffe tiden etter den grusomme hendelsen.

- Hun kom seg aldri etter hva disse guttene gjorde mot henne, og det er ikke rettferdig. Jenta mi er borte, sier moren til TMZ.

Dødsfallet til Daisy Coleman kommer bare ett år etter at broren hennes døde i en tragisk bilulykke.

«Audrie og Daisy» omhandlet også det seksuelle overgrepet av Audrie Pott i september 2012. Hun døde av selvmord ti dager senere, skriver nettstedet.

Prinsessen i sorg

Kort tid etter dødsbudskapet til Daisy Coleman har flere kjente profiler vist sin støtte i sosiale medier.

Blant dem svenske prinsesse Madeleine.

- I dag mistet vi en våre lyseste stjerner. Vi er heldige som fikk kjenne Daisy Coleman og være vitne til hennes styrke og mot i form av handling som en av grunnleggerne av SafeBae. La oss sammen få en slutt på seksuelle overgrep og misbruk mot våre barn, skriver prinsessen på Instagram.

Etter at Audrie Pott gikk bort startet Daisy Coleman opp SafeBae, en organisasjon for overlevende etter seksuelle overgrep, som har fått mye støtte og oppmerksomhet.

I oktober i fjor møtte Coleman den svenske kongefamilien for første gang.

- Jeg kan ikke tro at jeg fikk møte den svenske dronningen, skrev hun på Instagram etter et seminar i New York.