Lily Collins (32) ble raskt et kjent ansikt for omverden etter sin hovedrolle i Netflix-suksessen «Emily in Paris». 32-åringen har en vellykket skuespillerkarriere, men har hengt med både verdenskjente kjendiser og kongelige siden hun var liten.

Som datter av Jill Tavelmann (65) og den verdenskjente musikeren Phil Collins (70) ble hun introdusert for blant annet avdøde prinsesse Diana og prins Charles (73) i ung alder.

I et nylig intervju med den populære TV-verten James Corden (43) på «The Late Late Show», forteller skuespilleren om noen litt uvanlige møter med det tidligere, britiske kongeparet.

Les også: Lily Collins avslører «hemmelig» bryllup: - Elsker deg

Stjal blomster og kastet leker

Til Corden forteller Collins at hun som barn var svært rampete. En gang skal hun blant annet ha forsøkt å stjele blomsterbuketten til Diana under et møte med kongeparet.

– Jeg ga henne blomster, men det sekundet hun tok de i mot, prøvde jeg å ta de tilbake, forteller den berømte Hollywood-stjernen og ler.

Collins hevder at hendelsen påvirket stemning i rommet, men er overbevist om at kjolen hun hadde på seg var for søt til at ingen ville kjefte på henne.

Det skal visstnok ikke være den eneste gangen 32-åringen skal ha vakt oppsikt i møte med den britiske prinsen.

Netflix-stjernen innrømmer at hun under et annet møte kastet en leketelefon på prins Charles.

– Jeg har blitt fortalt at jeg lekte med prins Charles da jeg var yngre, og i det neste øyeblikk skal jeg ha kastet en leketelefon rett i hodet hans, forteller hun.

Collins forklarer sin rampete oppførselen som et resultat av en oppvekst som datter av et «Genesis»-bandmedlem.

Les også: Ettåring hylles av Dronning Elizabeth etter dette

Hyller jobbkollega

Til tross for en litt dårlig start i møte med kjente fjes, er Collins i dag godt vant til å henge rundt andre celebriteter.

I et nylig intervju med Glamour forteller Collins om vennskapet som har oppstått til skuespillerkollegaen, Ashley Park (30). Park spiller rollen «Mindy», som er bestevenninnen til «Emily», i den populære serien. Nå viser det seg at skuespillerene også har funnet tonen på privaten.

– Det er en så utrolig opplevelse å møte noen i voksen alder som du blir så sterkt knyttet til. Som en vennskapsjelevenn. Ashley får meg ikke til å tvile på hvem jeg er i dag, uttalte Lily Collins.