Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen kurs: Bitcoin for deg som vil vite mer

Bli god på bitcoin, med nytt kurs for deg som ønsker å forstå og bruke dette nye fenomenet.

Det er ingen tvil om at bitcoin, og det som heter kryptovaluta, er det nye store som veldig mange ønsker å vite mer om.

Nettavisen arrangerer derfor den 28. april et digitalt kurs, som vi har kalt «Bli god på bitcoin.» Kurset avholdes via livestream, og du får mulighet til å stille spørsmål til krypto-ekspert Erik Dale fortløpende.

Her kan du melde deg på kurset

For ferske og mer erfarne

Kurset er stilt inn både for de som er ganske ferske, og for de som allerede har startet med kryptovaluta og bitcoin men fortsatt vil både diskutere og lære mer. De siste dagenes fall i bitcoin-kursen gjør også at det akkurat nå kan være lurt å sette seg inn i hvordan man handler valutaen.

- Bitcoin er enkelt, men det er nytt. Å få en kort og forståelig introduksjon er alt de fleste trenger. Du vil også lære om fallgruvene og risikoen du møter som ny til bitcoin, for du kan raskt gå deg vill hvis du ikke har nok kunnskap, forteller kursarrangør og bitcoin-ekspert Erik Dale.

Her kan du melde deg på kurset, 28. april kl. 20:00.

Bitcoin-kurset har følgende innhold:

  • Hva er bitcoin?
  • Slik bruker du bitcoin
  • Slik kan du komme i gang med bitcoin
  • Fallgruver og risiko du møter som ny til bitcoin
  • Det du vil ha svar på om krytpovaluta

Livekurs der du kan stille spørsmål

Dette kurset er live, altså direkte, og du vil få muligheter for å stille spørsmål fortløpende. Målet er at du etter kurset selv kan handle, og skjønne hva som vil lønne seg å tenke på når du skal eie, selge og kjøpe kryptovaluta.

Meld deg på her.

Kurset gjøres i samarbeid med Erik Dale og hans YouTube-kanal Krypto for hele Kongeriket. Kurset koster 699 kroner, og målet er at det er en liten investering mot den kunnskapen du vil sitte igjen med for å kunne selv investere senere.

Her kan du melde deg på kurset

Alle kan bli gode i bitcoin

- Etter dette kurset vil du ha en god forståelse av hva bitcoin er, hvordan du bruker bitcoin, hvordan du kan komme i gang med bitcoin og ikke minst, hvorfor du skal gidde å bry deg om bitcoin i det hele tatt, forteller Dale.

Han mener det å få en kort og forståelig introduksjon til temaet er alt de fleste trenger fordi konseptet kan være litt vanskelig å skjønne.

- Det er som å forstå geologisk tid. Uansett hvor mye du tenker på det blir du stadig slått av hvilken skala det er egentlig snakk om her. Hjernen bruker tid på å godta det, så begynn med en gang.

Her kan du melde deg på kurset