*Nettavisen* Livsstil.

Nick Jonas og kona hyllet som kveldens heteste par - så kom flause på direkten

Grammy Awards 2020

62nd Annual GRAMMY Awards Arrivals Indian actress Priyanka Chopra

Priyanka Chopra og ektemannen Nick Jonas fra trioen Jonas Brothers på den røde løperen. Foto: Valerie Macon

Nick Jonas måtte erkjenne at han glemte å bruke tannpirker før han gikk på scenen.

27.01.20 08:50

Nick Jonas og kona Priyanka Chopra var selvskrevne gjester da den beste musikken fra 2019 skulle hylles i Los Angeles under Grammy-utdelingen i natt.

Da den ene av de tre Jonas Brothers-brødrene gikk ned den røde løperen, var det riktignok kona Priyanka, som også er både sanger og skuespiller, som trakk mest oppmerksomhet med en av kveldens dypeste utringninger.

Både på Twitter og i mediene ble de kåret til den røde løperens heteste duo, for paret, som giftet seg i 2018, så ut som de var nyforelsket.

Les også: Kjendisene i sorg under Grammy-utdelingen: – Det er vanskelig å feire

Senere på kvelden skulle Jonas Brothers opptre med både «Five More Minutes» og «What a Man Gotta Do», la fansen merke til en liten detalj i Nick Jonas' tenner.

For selv om man er superstjerne blir man sulten, og her hadde Nick Jonas gått i den klassiske fellen ved å glemme å spørre en av brødrene «har jeg noe mellom tenna?» Episk feil!

Twitter fulgte riktignok godt med, og det ble heftige debatter om det var spinat, brokolli eller kanskje basilikum som fikk æren av å dukke opp mellom tenna til Nick Jonas på riksdekkende tv.

Det ble såpass mye oppstuss om dette, at det nådde artisten selv. Han tok til Twitter for å erkjenne det som hadde skjedd.

– I det minste vet dere at jeg spiser opp grønnsakene mine, spøkte Nick.

Skapte forvirring - var for sen til den røde løperen

Cardi B er ikke kjent for å gå stille i dørene, men under Grammy 2020 skjedde nettopp det. Forvirringen var nemlig total da stjerna, som sto på den eksklusive gjestelista, ikke dukket opp på rød løper.

Likevel, rett før showet startet kunne amerikanske medier betrygge med at stjerna hadde sneket seg inn en bakvei og inn i salen. I etterkant postet Cardi disse bildene på Instagram:

Med kun én nominasjon for låta «Clout», som hun har med rap-ektemannen Offset, var årets utdeling en annen enn fjorårets, hvor Cardi hadde fem nominasjoner og fikk pris for beste rap-album.

I år var det heller ingen opptreden på scenen for henne, så derfor lå det an til en rolig kveld for den ellers så eksentriske stjerna.

Kanskje var Cardi og Offset slitne etter gårsdagens festligheter, duoen møtte nemlig opp på en for-fest til Grammys for å hedre P. Diddy og hans enorme karriere.

Her poserte rap-duoen akkurat slik vi er vant til å se dem - og som vanlig var ikke Cardi fremmed for å vise seg frem litt ekstra.

Klikk på bildet for å forstørre. Pre-GRAMMY Gala and GRAMMY Salute to Industry Icons Honoring Sean

Foto: Gregg DeGuire/Getty Images

Likevel fikk Cardi litt uforutsett hyllest under Grammy-utdelingen, og det kom fra kveldens programleder Alicia Keys. Hun innledet showet med en noe politisk myntet åpningssang.

– I kveld ser på vi på til tross for alle nyhetene vi ser, det er vilt, øverstkommanderende i riksrett, kom dere ut, la oss bringe inn Cardi B. Cardi, kan du vennligst vise disse folkene hvordan det skal gjøres?, sang Keys og hintet kanskje til at rapperen burde stille til valg.

Cardi B fikk også mye oppmerksomhet for kjolen hun valgte på Grammy, den var nemlig fra Thierry Mugler og som tilbehør hadde hun intet mindre enn 1.700 diamanter.

Til sammen skal juvelene ha en verdi på 5,5 millioner dollar, rundt 50 millioner norske kroner.

Sjokkerte seerne

Det var ikke alle i publikum som gikk for et sjokkerende dyrt antrekk, men det var en kar som klarte å skaffe en hel del blikk midt blant de gallakledde gjestene. For midt ute i glamourhavet kunne man skimte det som så ut som et skjeletthode.

Ikke uventet skapte dette masse oppstuss og humor på Twitter, og ingen kunne skjønne hvem denne personen var.

Til slutt viste det seg å være sønnen til DJ-en Swizz Beatz, 19 år gamle Prince Nasir Dean. Skjeletthodet viser seg nemlig å være et slags varemerke for tenåringen.

Vant det som kunne vinnes

Den 18 år gamle kometen Billie Eilish gjorde, kanskje ikke helt overraskende, storeslem under Grammys 2020.

Billie Eilish

Likevel var det kanskje overraskende for noen at hun vant alle de fire store prisene - beste nye artist, årets sang, årets album og årets plate. I tillegg fikk hun også prisen for årets nykommer.

– Kan jeg bare si at jeg føler at Ariana (Grande) fortjente denne? Vi står her og er forvirret og takknemlige, stotret en overrasket Eilish frem etter å ha vunnet årets album.

Slutt for stjerneparet?

Camila Cabello og Shawn Mendes har ikke vært fremmed for å vise sin kjærlighet, og til plateselskapets store glede ble de beleilig nok kjærester i forbindelse med lanseringen av låt «Senorita» som de samarbeidet om i 2019.

Låta ble selvsagt en megahit, det samme ble forholdet også.

Under Grammy-utdelingen kom imidlertid første hint om at det ikke er full fyr og flamme i Cabello/Mendes-leiren.

Duoen møtte nemlig opp hver for seg på rød løper. Og selv om kartet over hvor kjendisene var plassert i salen viste at Camilla og Shawn skulle sitte sammen, så dukket det ikke opp ett bilde av paret sammen i løpet av sendingen.

Klikk på bildet for å forstørre. Camila Cabello

Camila Cabello Foto: Amy Sussman/Getty Images/AFP

Shawn Mendes

Camila brukte heller dagen til å hylle en helt annen mann, nemlig faren. Hennes nye låt «First man», dediserte hun til faren som satt tårevåt tilbake i publikum.

Etter utdelingen var ferdig ble Camila fotografert på vei til etterfest, men også da uten Shawn Mendes.

Stjernene på Grammy-utdelingen

Ariana Grande tok med foreldrene Joan Grande og Edward Butera på prisutdelingen.

Klikk på bildet for å forstørre. Ariana Grande, Lil Nas X og Lizzo

Ariana Grande, Lil Nas X og Lizzo Foto: Emma McIntyre/Getty Images

Klikk på bildet for å forstørre. Chrissy Teigen og John Legend

Chrissy Teigen og John Legend Foto: VALERIE MACON / AFP

Dua Lipa dukket opp med kjæresten Anwar Hadid.

Camila Cabello

DJ Khaled

Klikk på bildet for å forstørre. BTS

BTS Foto: REUTERS/Mike Blake

Klikk på bildet for å forstørre. Billy Ray Cyrus og Noah Cyrus

Billy Ray Cyrus og Noah Cyrus Foto: Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy/AFP

Klikk på bildet for å forstørre. Claudinette Jean og Wyclef Jean

Claudinette Jean og Wyclef Jean Foto: Amy Sussman/Getty Images/AFP

Rapperen Tyler, the Creator ankom slik

Joe Jonas og Sophie Turner

Klikk på bildet for å forstørre. Bebe Rexha

Bebe Rexha Foto: Amy Sussman/Getty Images/AFP

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag