Gå til sidens hovedinnhold

Nicolay Ramm om netthetsen: - Trist når det påvirker mamma og samboeren min

Nicolay Ramm:

Suksessen som barn har gjort komiker Nicolay Ramm svært tykkhudet.

17 år er gått siden det norske folk fikk sitt aller første glimt av NRK-komikeren Nicolay Ramm (30). Da sto han på scenen under MPG-junior sammen med kompisen Christoffer B. Claussen under navnet «To små karer».

I dag topper han hitlistene igjen med låta «Raske briller» og sin andre sesong av programmet «Ramm, ferdig, gå» på NRK. Han har også gjort stor suksess med sine humorsketsjer under flere skiarrangementer med «Helt Ramm» på samme kanal.

Les også

Nicolay Ramm fridde og fikk ja!

Men selv om humortalentet blant annet har brakt med seg en Gullruten-pris og flere ulike nominasjoner, ser det likevel ikke ut til alle er enige om at Ramm er en av Norges største humortalenter.

I et nylig intervju med Dagbladet forteller 30-åringen om flere år med massiv netthets.

- Mamma ringte hver dag under ski-VM og syntes det var helt grusomt. Det er trist når det påvirker henne og samboeren min, sier han til avisen.

- Feit og stygg

Ifølge Ramm går flere av kommentarene han mottar daglig ut på utseende hans, som at han er «feit eller stygg», og jobben han gjør foran kamera. Noen av kommentarene er såpass ille at han kunne politianmeldt, forteller komikeren.

Selv om kritikken har haglet, lar han likevel ikke kritikerne få bestemme.

Han lar seg heller styre av gode seertall, og mener at fjorårets Gullruten-pris snakker for seg. Allerede som barn opplevde Ramm en kritikerstorm, noe han mener har gjort ham svært tykkhudet.

Les også

NRK-krangel var PR-stunt

- Jeg ble tidlig tykkhudet for at mange mente mye om meg. Det var ikke alle som synes det var kult at jeg skulle være rapstjerne da jeg var 13 år. Det var mye baksnakking og nok av folk på skolen som synes det var dritteit. Så jeg følte meg tidlig annerledes. Men det gjorde at jeg fikk en «jeg skal faen meg vise dere»-holdning, forteller han til avisen.

God støtte fra samboeren

Når kritikken står på som verst er det alltid godt med støtte fra de aller nærmeste. I litt over fire år har samboeren og forloveden Josephine Leine Granlie vært en god støtte for 30-åringen.

Det var under Gullruten i fjor, samme år som han vant pris, at Ramm viste frem kjæresten for første gang.

Tidligere i april tok turtelduoene forholdet et steg videre, da de på Instagram kunne annonsere at de er blitt forlovet.

- I liked it so I put a ring on it, skrev komikeren til bildet, og refererte til Beyoncés hit «Single Ladies».

Frieriet fant sted i Santa Barbara, der det forlovede paret tilbragte påskeferien.

Les også

Skiforbundet reagerer kraftig på NRK-stunt: - Langt over streken

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken