I oktober 2018 kunne den tidligere radioprofilen og «God kveld Norge»-programlederen Niklas Baarli (32) dele den gledelige nyheten om at han hadde fridd til samboeren Benjamin Silseth (30) og fått ja.

Frieret fant sted på en ferietur til San Francisco i USA etter syv år som kjærester.

Nå, tre år senere, står bryllupet endelig straks for tur - men helt kontroll innrømmer Baarli at de ikke har enda.

– Alt er koas

På den røde løperen i forbindelse med TV 2s høstlansering forrige uke, avslørte nemlig 32-åringen at alt mer eller mindre er kaos.

– Det blir jo forhåpentligvis kjempebra, men akkurat nå er alt litt kaos. Det er veldig mye som skal gjøres, og det visste jeg ikke. Jeg trodde at man kanskje ordnet alt på en helg, men det gjør man ikke, fortalte Baarli til Nettavisen og lo.

Les også: Dette skjer med «God kveld Norge» når Marte Bratberg går ut i mammapermisjon

11. september står bryllupet for tur i Holmenkollen Kapell, og både Baarli og forloveden er i full sving for å rekke å få alt på plass om drøye to uker.

– I går satt vi matmenyen. Dagen før det satt vi med kaka, og nå ordner vi dresser og sånt. Så det er en prosess. Men det blir nok bra, og vi gleder oss, uttalte Baarli.

Møttes på jobb

Niklas Baarli og Benjamin Silseth har vært kjærester helt siden 2011. På den tiden gjorde Silseth TV-debut som programleder i NRK-programmet «Trekant». Paret møttes i forbindelse med et intervju, og det tok ikke lang tid før de ble et par.

Baarli på sin side er for mange kjent fra sin tid i NRK P3, hvor han var en profilert programleder i programmet «Verdens Rikeste Land». Etter åtte år i NRK sluttet han, og fortsatte ferden i Radio 1 som programleder i frokostradioen.

I dag jobber han som programleder i «God kveld Norge» og gjør TV-opptredener i programmer som «Sofa» og den kommende sesongen av «Farmen kjendis».

I fjor gjestet Niklas Baarli Nettavisen podkasten «Schendis», der han snakket om alt fra forholdet til Benjamin Silseth, sin utagerende fortid og fremtidsplaner. Episoden kan du høre i spilleren under eller over alt du hører podkast.