*Nettavisen* Livsstil.

Nina Jensen avslørte baby-nyhet hos Lindmo

Denne uka ble det kjent at marinbiolog Nina Jensen (41) slutter som generalsekretær i miljøorganisasjonen WWF. I lørdagens utgave av NRK-programmet Lindmo avslørte hun at hun også skal bli mor. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB scanpix 

- Det stemmer at jeg skal bli mamma.

Denne uka ble det kjent at marinbiolog Nina Jensen (41) slutter som generalsekretær i miljøorganisasjonen WWF.

Fra nyttår skal hun lede Kjell Inge Røkkes nye selskap Rosellinis Four-10, som bygger verdens største forsknings- og ekspedisjonsskipet REV (Research Expedition Vessel).

Da hun gjestet NRK-programmet Lindmo lørdag kveld røpet Jensen at hun skal ha barn.

- Gratulerer med ny jobb, det skal vi snakke mer om. Men så har du også et annet stort prosjekt på gang, for du skal bli mamma, sa programleder Anne Lindmo da hun ønsket Jensen velkommen.

- Ja, det er helt riktig. Hvem skulle trodd det.

På spørsmål om hun alltid har tenkt at det å bli forelder var en åpenbar del av livsprosjektet, svarer Jensen nei.

- Og det er vel noe av grunnen til at jeg kanskje har ventet såpass lenge. For det første så var jeg veldig bekymret for å sette et barn inn i denne verden. Som miljøforkjemper ser du jo hvor alvorlig situasjonen faktisk er. Hvor mye skade vi mennesker har klart å påføre kloden. Og jeg var usikker på om det var riktig, rett og slett.

- Samtidig tente jeg at det kanskje var mye bedre at jeg brukte hver eneste time jeg hadde for å gjøre planeten litt tryggere og bedre for alle de andre barna. Men til slutt så landet vi nå her, så nå skal det bli en ny en ny miljøforkjemper til verden, fortalte 41-åringen.

Nina Jensen er for øvrig søsteren til finansminister Siv Jensen (Frp).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag