*Nettavisen* Livsstil.

Noah Vasstrand melder seg til militærtjeneste. Det er bare ett problem

Nettavisen podkast:

Noah Vasstrand er ukas gjest i Nettavisen-podkasten «SCHENDIS».

11.06.20 09:30

Gjennom TV 2-serien «Funkyfam» har fansen kommet enda tettere på familien til «Funkygine», eller Jørgine Massa Vasstrand (30) som hun heter. Blant dem den yngste broren Noah Vasstrand (18).

På skjermen har han sammen med brødrene, tvillingene Silas og Emil (23), sjarmert flere jenters hjerter. I ukas episode av «SCHENDIS» forteller Noah Vasstrand om hvordan oppmerksomheten etter TV-debuten har vært, og hvordan han takler den økte interessen på damefronten.

Hør også: Derfor stiller aldri Isabelle Ringnes opp med faren sin

Til tross for at han aldri har hatt en kjæreste eller følt på forelskelse, har han derimot klare meninger om hvordan drømmedama skal være.

- Hvis det finnes en jenteversjon av Vegard Harm hadde det vært perfekt, ler han.

I «SCHENDIS» åpner Noah Vasstrand også opp om hvordan det er å være den eneste i familien som ikke er like engasjert i trening. Han innrømmer at han gjennom oppveksten har vært misunnelig på suksessen til brødrene sine, og forteller om hvordan han ble kvitt sjalusien.

Klikk på bildet for å forstørre. KJENDIS OVER NATTA: I TV 2 serien «Funkyfam» har fansen blitt bedre kjent med brødrene til Jørgine Massa Vasstrand. Her er Noah Vasstrand sammen med brødrene Emil og Silas Vasstrand.

KJENDIS OVER NATTA: I TV 2 serien «Funkyfam» har fansen blitt bedre kjent med brødrene til Jørgine Massa Vasstrand. Her er Noah Vasstrand sammen med brødrene Emil og Silas Vasstrand. Foto: TV 2

Gjennom serien «Funkyfam» får man følge Noah Vasstrands interesser og hvordan han finner «sin plass» i familien. I «SCHENDIS» avslører 18-åringen hva han har planer om å gjøre etter videregående og hva slags planer han har for tiden fremover.

Drømmen er å jobbe innen for design, men først skal han innom militæret.

- Jeg gleder meg veldig, men jeg har ett problem og det er at jeg har et autoritetsproblem, sier han.

Hør mer om det og bli bedre kjent med Noah Vasstrand i ukas epiosode av «SCHENDIS». Episoden kan du høre overalt du hører podkast, eller i spilleren øverst!

Følg @schendispod på Instagram:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag