Se dramatikken under:

Det er ikke en ukjent sak at når eksene dukker opp i «Ex on the beach - Afterski»-villaen, kan det skape usikkerhet og sjalusi blant deltagerne som allerede er der fra før.

Etter at Andreas Østerøy (24) fikk inn eksen Jonas Olofsson (28) har de to hatt en flørt på gang med hverandre, og tilsynelatende ser alt ut til å være rosenrødt mellom de to.

Men etter at Olofssons eks, Nathan Lamont (24), dukket opp i villaen tidligere denne uken, faller stemningen mellom de Olofsson og Østerøy raskt.

Les også: Snur «Ex on the Beach - Afterski»-villaen på hodet: - Han gråt jo mer enn meg

- Jeg trodde aldri jeg kunne bli så skuffet

For etter at Østerøy og Olofsson hadde avtalt tidligere at de skulle prøve å se hvordan hvordan deres forhold utvikler seg, setter Olofsson en brå stopper for det under festen kvelden Lamont kommer inn.

Kommentarer på at Olofsson ikke mener Østerøy er attraktiv, og at han egentlig ikke har vært interessert i han i utgangspunktet, får begeret til å renne over for Østerøy og det hele ender i tårer og forvirring.

- Jeg hadde jo følelser for Jonas, så det var veldig sårende å høre det han sa, og jeg ble veldig lei meg, sier han til Nettavisen.

Les også: Trekantdramaet på «Ex on the Beach – Afterski» fortsetter: – Vi er ikke venner lenger

Østerøy forteller at de to hadde datet i noen måneder før de kom inn i villaen, og at han var veldig glad da han så Olofsson igjen fordi han fortsatt var veldig interessert i eksen.

Olofsson kjenner seg ikke igjen i samme historien, og forteller til Nettavisen at de to knapt hadde møttes før de kom inn i villaen, og at det derfor er rart hvordan Østerøy kan ha så mye følelser for han på så kort tid.

Sjalusi over eksen

Ifølge Olofsson selv reagerte han slik han gjorde under den aktuelle festen fordi Østerøy skal ha begynt å flørte med eksen hans, Lamont og at det irriterte han.

- Hvis du er så forelsket i noen så går du jo ikke og prøver deg på eksen hans, sier Olofsson til Nettavisen.

Østerøy mener derimot at han hadde helt uskyldige baktanker da han snakket med Lamont under festen.

- Jeg ville bare bli kjent med Nathan, han er jo veldig kjekk person, men det var Jonas jeg ville ha. Jeg kan forstå at man blir sjalu, men da kan man heller snakke med meg, istedenfor å si stygge ting, sier Østerøy til Nettavisen.

Les også: «Ex on the Beach – Afterski»-Yasmine reagerer sterkt på TV-bildene: – Manipulerer hendelsesforløpet

Bare skuespill: - Alltid vært en plan

Selv om det at eksen ikke syntes du er fin å se på kan være sårende i seg selv, er det likevel det Olofsson sier etterpå, Østerøy mener er det verste.

For når en forvirret Østerøy spør om Olofsson ikke har noen følelser etter at de hadde avtalt å være sammen, forteller Olofsson at han har følelser, bare ikke for han.

- Ord kan ikke beskrive hvor skuffet jeg er over Jonas. Jeg hadde hørt ting om han fra før, men vi hadde det fint så jeg ble veldig lei meg, fordi jeg følte han spilte på følelsene mine, men sier Østerøy.

Også Olofsson innrømmer til Nettavisen at han har egentlig aldri vært spesielt interessert i Østerøy, og at han har brukt eksen til å kunne få komme inn i «Ex on the beach»-sirkuset.

- Fra min side har det alltid vært en plan, og grunnen til at jeg datet han før «Ex on the beach» var for at jeg skulle ha en link for å få komme inn dit selv.

Olofsson innrømmer likevel på sin side at han ikke mente alt han sa den kvelden, men at mye av det kom ut i «kampens hete».