Forrige høst ble det bekreftet at kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby (26) hadde funnet kjærligheten på ny med tidligere «Love Island»-deltaker Nora Haukland (25).

Borg Høiby og Haukland ble fort et av Norges mest omtalte par, men de har selv holdt en lav profil i det offentlige og har sjeldent blitt avbildet sammen.

Haukland har derimot delt noen glimt fra forholdet deres på hennes Instagram-profil, blant annet at 26-åringen var ved hennes side da hun ble innlagt på sykehuset med store magesmerter. Hun har også delt et bilde av de to i het omfavnelse.

Les også: Nora Haukland letter på sløret: – Jeg er så heldig

Det ser ut til at kjærligheten mellom Haukland og Borg Høiby fortsetter å blomstre, og da førstnevnte var på plass for årets utdeling av Humorprisen 2022 sist helg, lettet hun på sløret om parets fremtid.

Fremtidige planer

Overfor Nettavisen la ikke Haukland skjul på at paret fortsatt er stormforelsket.

– Vi har det veldig fint, og lever romantiske og glade dager, uttalte Haukland til Nettavisen.

For en stund tilbake avslørte 25-åringen på Instagram at hun hadde planer om å flytte, men hun var svært kryptisk om hvorvidt det var alene eller med Borg Høiby.

De siste årene har kronprinsessens sønn bodd i Tønsberg, men i desember skrev VG at 26-åringen var blitt nabo med sin mor, kronprinsesse Mette-Marit (49) og stefar kronprins, Haakon (49), på Skaugum gård.

Les også: Slik var Nora Hauklands første møte med «svigers»: – Veldig kleint

Ifølge Haukland bor Borg Høiby fortsatt i en av boligene på Skaugum gård, og hun tilbringer mye tid der. Haukland på sin side har leilighet i Oslo, men hun legger ikke skjul på at det neste naturlige steget er å flytte sammen med Borg Høiby.

– Det er naturlig at vi flytter og kjøper leilighet sammen etter hvert, men akkurat nå synes jeg det er veldig koselig å være kjærester og også samboere av og til, sa hun.

– Det er jo veldig hyggelig at vi fortsatt kan møtes og ha dater, la Haukland til.

Fra forlovelse til brudd

Den 25 år gamle influenseren er kjent fra den norske versjonen av kjærlighetskonseptet «Love Island», hvor hun fant tonen med Johannes Klemp. Haukland og Klemp stakk av med seieren i programmets andre sesong i 2020.

Paret ble forlovet året etter. Kjærligheten tok imidlertid slutt for duoen, som besluttet å gå hvert til slitt i desember i 2021.

Borg Høiby på sin side var i et fire års langt forhold med modell Juliane Snekkestad (27). De var også samboere i London, og i 2018 kjøpte de en enebolig i Tønsberg til 3,6 millioner.

Det tidligere paret gikk hver til sitt i mars 2022, og huset de hadde kjøpt i Tønsberg ble lagt ut til salgs kort tid etter bruddet.

Noen drøye måneder etter begynte romanseryktene mellom Borg Høiby og Haukland å svirre. Hun har tidligere sagt til Nettavisen at duoen bestemte seg for å være eksklusive sist sommer.