I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

De siste ukene har de versert rykter om at ishockeyspiller Martin Ylven (30), kjent fra blant annet «Iskrigerne», og håndballstjernen Nora Mørk (28) skal ha funnet tonen.

I sosiale medier har de to tilsynelatende turtelduene jevnlig lagt ut glimt av hverandre, der de leier hender og tilbringer tid med hverandre.

Over en lengre periode har Nettavisen forsøkt å komme i kontakt med både Mørk og Ylven, der sistnevnte ikke har ønsket å kommentere saken.

Søndag fikk imidlertid idrettsstjernene fansen overbevist om at de to har funnet tonen, da Ylven la ut et bilde av de to sammen på Instagram - etterfulgt av et hjerte.

Nora Mørk og Martin Ylven har fortsatt ikke besvart Nettavisens henvendelser.

De romantiske glimtene fra de to idrettsstjernene kommer litt over ett år etter at det ble kjent at Mørk og fotballspiller Stefan Strandberg (28) valgte å gå hvert til sitt etter seks år som kjærester.

- Vi er ikke sammen lenger. Det er blitt slutt i løpet av høsten, uttalte Mørk i et intervju med VG i desember i 2017.

Helt siden 2016 har Mørk spilt håndball for den ungarske klubben Györ, mens Strandberg på sin side har de siste årene spilt for den russiske fotballklubben FC Ural Sverdlovsk Oblast.

Martin Ylven holder for øvrig til i Norge, og spiller ishockey for Oslo-klubben Vålerenga. Etter Instagram å dømme ser det imidlertid ut til at 30-åringen har besøkt Mørk en rekke ganger i Györ der hun bor.

Avslører kjønnet på babyen

De siste månedene har vært svært tøft for den vordende moren Amy Schumer (37), som i oktober i fjor kunne avsløre at hun venter ditt første barn sammen med ektemannen Chris Fisher (39).

Siden den gang har den amerikanske komikeren vært inn og ut av sykehus på grunn av ekstrem svangerskapskvalme, og oppdateringene på Instagram har ikke akkurat strømmet over av glede.

Saken fortsetter nedenfor.

Nå ser det derimot ut til at gleden har snudd for Schumer, som i et lenger reklameinnlegg avslører, i en bisetning, at det er en gutt ekteparet venter.

-...og, vi venter en gutt, skriver hun blant annet.

Fansen raser mot Inter-spiller

Fotballspilleren Mauro Icardi (26) er ikke akkurat kjent for å gå stille i dørene. De siste årene har Icardi vært fotballklubben Inter sin største spiller, men også kanskje mest forhatte.

I februar ble han fratatt kapteinbåndet etter en turbulent kontraksforhandling, og 26-åringen har terget på seg både supportere og medspillere. For en ukes tid siden la han ut en rekke bilder på sin Instagramprofil som ser ut til å være dråpen for den ivrige fotballfansen.

I en rekke bilder har han kastet klærne sammen med sin kone Wanda Nara (32), som for øvrig var hans tidligere lagkamerat Maxi Lopez (33) sin ekskone.

- Han kan ikke være en del av Inter lenger, kommer det fram i en pressemelding fra supportergrupperingen Curva Nord, gjengitt hos Football Italia og Dagbladet.

- Vi har forsøkt å forklare det på alle mulige måter tidligere. Ingen betviler hans talent, men problemet er, og har alltid vært, hans måte å oppføre seg overfor resten av laget. Han har hatt så mange sjanser til å forsone seg med garderoben og oss, men han tok dem aldri. Det bare beviser at han ikke kan være en del av Inters fremtid, skriver fansen videre i pressemeldingen.