*Nettavisen* Livsstil.

Norges-aktuelle Brandon Jenner bekrefter ny kjæreste

Brandon Jenner:

NY KJÆRESTE: Brandon Jenner bekrefter under Norges-besøket at han har fått seg ny kjæreste. Foto: Berit Roald (NTB Scanpix)

- Vi koser oss i hverandres selskap, sier den internasjonale stjernen til TV 2.

16.04.19 15:21

I september skapte Brandon Jenner (37), sønnen til Caitlyn Jenner (69) og broren til Kardashian-søstrene, store overskrifter da det ble kjent at han og kona Leah Jenner (36) hadde bestemt seg for å skilles etter 14 år sammen.

Nå skal han derimot ha funnet lykken på ny. Det bekrefter 37-åringen overfor TV 2.

Den verdenskjente artisten og låtskriveren, aller mest kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashians», var denne uken på besøk i Norge. Mandag spilte han blant annet for et fullsatt tak på hotellet The Thief i Oslo.

- Ja, jeg har møtt en jente den siste tiden. Hun er fantastisk, og jeg er virkelig lykkelig nå. Jeg er på et bra sted i livet, og jeg føler meg veldig bra, svarer Jenner på spørsmålet om det er hold i ryktene om at han for tiden dater Cayley Stoker.

Bekrefter romanserykter

Tidligere i år startet ryktene å svirre om at 37-åringen og den ukjente brunetten hadde funnet tonen. Det hele startet da Stoker delte et bilde av turtelduene via sin private Instagramprofil.

Til TV 2 kan Jenner også bekrefte at det er Stoker det er snakk om.

- Vi koser oss i hverandres selskap, sier han til kanalen.

Røpet seg på ferie

Det var det internasjonale magasinet US Magazine som først omtalte romanseryktene mellom Jenner og Stoker i mars, etter at de to skal ha delt romantiske bilder av hverandre fra en ferietur til Joshua Tree i California.

På sin Instagram Story la Stoker ut et bilde av Jenner, der de to delte en romantisk klem i naturen, skrev magasinet.

Jenner på sin side la ut et uskyldig bilde av hunden sin.

På det tidspunktet hadde verken Stoker eller Jenner utalt seg om romanseryktene, og dette er første gang Jenner tar bladet fra munnen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag