Gå til sidens hovedinnhold

Norske Natalie Ortega (20) vant Miss Universe i Spania. Nå renner det inn med tilbud

Suksess i utlandet:

Ble oppfordret av direktøren for Miss Universe Spain til å delta.

Tidligere denne måneden gikk den spanske versjonen av Miss Universe av stabelen. Missekonkuransen, som i Spania anses å være en svært prestisjefyll konkurranse, kåret norske Natalie Ortega (20) som årets Miss Universe i Spania.

Den halvt spanske 20-åringen er vokst opp i Ålesund, men flyttet til Barcelona i fjor for å satse på modellkarrieren.

- Det var helt utrolig og uvirkelig. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle vinne Miss Universe Spain. Jeg er veldig glad, takknemlig og stolt over å få representere Spania i den internasjonake Miss Universe, forteller Ortega til Nettavisen.

Det er Sunnmørsposten som først omtaler saken.

Helt tilfeldig

At Ortega i det hele tatt deltok i missekonkurransen, var imidlertid helt tilfeldig. For hennes del har det i utgangspunktet aldri vært et mål å delta i en slik konkurranse.

Etter at 20-åringen var ferdig på videregående skole i fjor, fikk hun muligheten til å jobbe som internasjonal modell. Siden januar har hun bodd i Barcelona, etter et lite opphold i Athen.

Les også

Transkvinne kan bli Miss Norway

- Det hele var egentlig en stor tilfeldighet. Det var en periode jeg bodde i en av modellleiligheten til det spanske modellbyrået mitt. En kveld møtte jeg Jorge Diez, direktøren for Miss Universe Spain, som var kommet til Barcelona for å holde en casting for å finne kandidater til skjønnhetskonkurransen. Da jeg sa at jeg var norsk og spansk statsborger, oppfordret han meg til å komme på castingen, forteller Ortega til Nettavisen.

Mottatt flere tilbud

Til tross for at sunnmøringen i utgangspunktet var litt i tvil, bestemte hun seg likevel for å delta i håp om at det kunne åpne noen nye dører for henne som modell.

Og det skulle vise seg å være helt korrekt. Siden Natalie Ortega stakk av med seieren i Miss Universe Spain, har det rent inn med modelltilbud for 20-åringen.

- I tillegg til å være modell har jeg nå fått en tittel, noe som kan gjøre meg mer ettertraktet på markedet. Jeg har allerede fått en del jobbtilbud og gleder meg veldig til å begynne å jobbe, forteller hun.

Les også

Olivia Culpo (27) er kåret til verdens mest sexy kvinne

Har planen klar

Men aller først skal hun gjennomføre en viktig missekonkurranse: Den internasjonale Miss Universe som går av stabelen i Sør-Korea i desember.

- Jeg tror det er veldig vanskelig å vinne Miss Universe. Du må vær veldig disiplinert, fokusert, jobbe hardt og virkelig ville det om du skal ha en sjanse. Når det er sagt, så trodde jeg jo aldri jeg skulle vinne Miss Universe Spain, så hvem vet, kanskje jeg har lykken med meg i den internasjonale finalen og stikker av med den kronen også? Det hadde vært helt sykt!

Går det imidlertid veien for Ortega i desember, har 20-åringen store planer for fremtiden.

- Jeg håper at det å vinne Miss Universe vil gi meg flere muligheter og at det kan åpne dører for både modellkarieren min, men også ellers i livet. Jeg håper også å få brukt tittelen min til å gjøre det jeg alltid har tenkt er oppgaven til en Miss, nemlig å hjelpe andre, forteller hun og fortsetter:

- Om jeg kan bruke den plattformen Miss Universe gir til å nå ut til unge jenter, eller til å åpne opp øynene til folk om problemer i dagens samfunn og bedre livet til mennesker i vanskelige situasjoner, så er jeg fornøyd, sier Ortega og legger til at hun håper hun vil gjøre en god jobb i å representere Spania i den internasjonale konkurransen.

Les også

Melinda Elvenes er med i Netflix-serie. Men hun var først usikker på om hun ville være med: - Jeg bare hoppet inn i det

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken