Torsdag delte artist Royane Harkati (29) en video på TikTok som har fått flere til å sperre opp øynene.

Videoen viser et skjermbilde av det som skal være en samtale på Instagram med den brasilianske fotballspilleren Richarlison de Andrade (25), som for tiden er VM-aktuell.

Les også: Emilie Nereng fant lykken med eks-barnestjerne

«Hva faen skjedde nå?» skriver 29-åringen innledningsvis i videoen, før hun viser sine over 54.000 følgere hvordan Richarlison de Andrade tok initiativ til samtalen ved å spørre henne om hva som skjer – og deretter hvor hun befinner seg.

Vil til Norge

Ifølge skjermbildet svarer Hartaki at hun bor i Norge, hvorpå den brasilianske fotballstjernen skriver at han må ta seg en tur til Norge snart, før artisten spør han om han liker kulden.

Om samtalen fortsatte etter dette, er foreløpig ikke kjent.

25-åringen fra Brasil har over 16 millioner følgere på Instagram, og etter 29-åringens skjermbilde å dømme var det ingen av dem som fulgte hverandre før samtalen startet.

I tillegg til å spille for Brasils landslag, spiller Richarlison de Andrade for Premier League-klubben Tottenham Hotspur. Han har vært aktiv siden 2015, og fikk landslagsplass i 2018.

I 2019 var han med på å vinne Copa América, og året etter var han blant spillerne på banen da Brasil vant OL-gull. Nå er Brasil fortsatt med i kampen om å vinne VM 2022 i Qatar.

Hartaki har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Mange reaksjoner

Videoen har fått mye oppmerksomhet, og har på et snaut døgn generert 7000 likerklikk og 200 kommentarer. I tillegg har videoen blitt delt videre av nettstedet 730 på Instagram.

Les også: Fyrer løs mot NRK: – Det er skikkelig urettferdig

I Harkatis kommentarfelt er det flere som reagerer med sjokk og vantro, men det er også flere som hevder skjermdumpen er redigert. I tillegg er det flere som hevder at fotballstjernen «slider» inn i innboksen til en haug med jenter, og i 730s kommentarfelt er det flere andre som påstår at de også har fått meldinger av 25-åringen den siste tiden.

I den tidligere «Skal vi danse»-deltakerens kommentarfelt er det også en som skriver at hun må bli sammen med fotballspilleren – før Hartaki svarer at hun heier på Marokko.

Solgte historien til utlandet

Utenlandske fotballspillere har tilsynelatende en greie for norske jenter. For seks år siden, i 2016, skapte den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Sophie Vågsæter (29) overskrifter både her til lands og i utlandet etter en angivelig flørt med Manchester United-spiller Antonio Valencia (37).

I september 2016 ble det nemlig publisert flere bilder av Vågsæter i den britiske tabloidavisen The Sun, og artikkelen handlet om nordmannens hemmelige date med fotballstjernen – som for øvrig var gift på dette tidspunktet.

Året etter kunne den tidligere «Paradise Hotel»-stjernen avsløre at hun frivillig stilte opp i et intervju med avisen mot betaling. Medier24 var blant mediene som omtalte saken, der 29-åringen fortalte at hun hadde fått 220.000 kroner.

Overfor Dagbladet fortalte Vågsæter senere at hun og Valencia hadde snakket sammen på Instagram i et halvt år før hun ble invitert til England for å besøke han. Kort tid etter at romansen med Vågsæter ble avslørt, gikk fotballspilleren ut og delte at ekteskapet med kona var over.