I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Nesten fire år etter at den tragiske beskjeden om Aviciis død, kommer den nye boka om DJ-stjernas vanskelig liv.

Dj og låtskriveren Tim Bergling, som folk flest kjenner som Avicii, tok sitt eget liv i 2018, 28 år gammel. Bergling var kjent som en av de mest suksessrike DJ-ene i verden, og står blant annet bak låta «Levels» som han ble tildelt en Grammy for i kategorien årets låt.

Nå fire år etter slipper forfatteren Måns Mosessen boken «Tim - The real biography of Avicii», en biografi om DJ-ens liv. Der avslører også forfatteren låtskriverens siste ord.

Les også: Avicii tjener dobbelt så mye etter sin død

Forstod ikke alvoret

Låtskriverens siste ord er hentet fra dagboka han skrev under flere rehabilitering- og sykehusbesøk, som han hadde i forbindelse med misbruket sitt.

Ifølge The New York Post, skrev Bergling i dagboken sin at han hadde vanskeligheter med å godta beskjeden om at han aldri kunne drikke igjen og at han ifølge beskjeder fra legene burde vente minst ett år med å ta sin første øl.

«Selvfølgelig hørte jeg ikke på de fleste av legene, jeg lyttet til de som sa at det var OK hvis jeg var forsiktig. Jeg var uvitende og naiv og turnerte verden rundt, fortsatt på den uendelige turneen - for når du først har runda den en gang, gjett hva? Du begynner rett på nytt», skrev Berling blant annet ned i dagboken sin.

Videre beskriver han sykehusbesøkene sine som svært lite stressende og at han begynte å se på de som en ordentlig mulighet til å slappe av på, han kalte de «ekte ferier».

Ifølge The Post, tilbrakte Bergling i 2015 også mye tid på et rehabiliteringssenter på på den spanske øya Ibiza, etterfulgt av en intervensjon fra familien sin. Selv beskriver han i dagboken at de måtte gå langt for at han skulle forstå alvoret.

«Det måtte beskrives veldig logisk og «huleboer-aktig» for meg til å virkelig forstå hvordan det skadet meg.», skriver han i dagboka.

Den nye biografien er basert på samtaler forfatteren har hatt med Berglings familie og venner, spesielt om DJ-ens mentale helse og store forbruk av rusmidler.

Les også: Slik fullførte de albumet til Avicii etter hans død: - Vi ville havne så tett som mulig opp mot hva Tim hadde ønsket

Avslører romantiske detaljer

20 år etter den første «Harry Potter»-filmen kom ut, samles gjengen på nytt første nyttårsdag i en reunion-episode.

Daniel Radcliffe (32), som spilte Harry Potter i suksessfilmene, gjenforenes med de tidligere kollegaene for å snakke om hvordan «Harry Potter»-filmene ble til, barndommen, romantiske opplevelser og om filmene og suksessen.

Les også: Rupert Grint åpner opp om livet etter Harry Potter

Hovedskuespilleren Radcliffe var bare 12 år gammel da han gikk inn i rollen som han skulle ha de neste ti årene, nå avslører han romantiske detaljer fra innspillingen.

I den kommende gjenforenings-episoden kan nemlig Radcliffe avsløre at han hadde et godt øye til en av medskuespillerne hans, nemlig den 23 år eldre Helena Bonham Carter, skriver Page Six.

Radcliffe forteller at at han til og med skrev et kjærlighetsbrev til kollegaen som han ga til henne under innspillingen til en av filmene.

– Kjære HBC, Det har vært en glede å være en medskuespiller og coaster i den forstand at jeg alltid endte opp med å holde kaffen din», sier Radcliffe da han leser brevet, ifølge Page six.

Videre i brevet forteller han at han skulle ønske han var født ti år tidligere.

– Jeg elsker deg, og jeg skulle så inderlig ønske at jeg var født 10 år tidligere, så jeg kanskje kunne hatt en sjanse på deg. Masse kjærlighet og takk for at du er kul», leste han opp fra brevet han ga til Carter.

Sterkt tilknyttet filmserien

Radcliffe opplyser at Carter, som folk flest kjenner som den onde Bellatrix Lestrange i filmene, var ikke den eneste damen han hadde et godt øye til.

Skuespilleren forteller nemlig at mesteparten av hans første romantiske opplevelser skjedde under innspillingen av den ikoniske filmserien.

– Alle de store hendelsene i livet mitt er tilknyttet til «Harry Potter», mitt første kyss skjedde med en skuespiller fra filmen, min første kjæreste kommer derfra. Alt stammer fra en eller annen hendelse fra den tiden», sier han.

Les også: Slik ser stjernene fra Harry Potter ut i dag

River huset

Etter at nyheten om at Kanye West punget ut nesten 40 millioner for nabohuset tvers over gata for ekskona Kim Kardashian, begynte ryktene om hva rapperen skulle bruke huset til å spre seg.

Rapperen var raskt ute med å kjøpe det nye huset og bydde nesten fire millioner kroner over prisantydning, for å sikre seg boligen.

Boligen som er bygget i 1955 og som ikke har vært på markedet på 67 år, så ut til å være noe annerledes enn Wests tidligere smak på boliger.

Les også: Kanye West bryter tausheten om bruddet: – Jeg har ikke sett noen skilsmissepapirer

Ren logistikk

En kilde kan derimot fortelle til The New York Post at baktanken med boligkjøpet var kun ment for at han skulle være nærme barna han deler sammen med Kim Kardashian.

Ifølge The Post, kom allerede nyhetene på onsdag om hva rapperen planlegger å gjøre med huset. West skal legge enda mer penger ned i eiendommen, slik flere mistenkte fra før.

En kilde fortalte avisa, at West kun kjøpte boligen for sin beliggenhet og at han hadde store planer for hva han skulle gjøre med huset.

– Kanyes nye hus er et rivningsprosjekt. Han kjøpte huset for beliggenheten, det er nærme Kim og barna og han har en klar visjon for huset, og har planer om å starte rivingen så fort som mulig, røper en kilde til avisa.

Les også: Slik pynter influenserne seg til nyttår