I videoen under ser du Hasse Hopes første tid på kjøkkenet i «Camp Kulinaris».

Seks kjendiser har til nå måttet forlate «Camp Kulinaris» av ulike grunner, men i onsdagens episode dukker det opp et nytt fjes på kjøkkenet i Portør.

Da ankommer nemlig komiker og programleder, Hasse Hope (35).

- Min aller største svakhet er å lage mat. Det er ikke noe jeg bare sier for at folk skal gi meg skryt når jeg klarer å lage egg og bacon, jeg er bare ekstremt dårlig, forteller Hope til Nettavisen.

Les også: Richard Liedholm forlater «Camp kulinaris»-kjøkkenet i sinne: – Tvangstanker

God erfaring med matlagningsprogrammer

Tidligere har Hope deltatt i både «4-stjerners middag» og «Masterchef». Likevel er han ikke helt trygg på egne matferdigheter.

Da komikeren var med i «Masterchef» i 2013, kan han fortelle at stjernekokk Eivind Hellstrøm (72) ikke en gang turte å spise maten han presenterte for han.

- Det jeg lagde da var så dårlig at han begynte å le, og sa «Hasse, jeg nekter å spise maten din. Dette er livsfarlig». Så de gangene jeg har prøvd å vise at jeg kan noe på kjøkkenet, så har det gått til helvete.

Les også: Slik har du aldri sett «Lothepus» før: – Ikke bra for imaget mitt

Men selv med erfaringen fra de tidligere programmene, stopper det ikke Hope i å dukke opp i et tredje matlagingsprogram, og sier selv han ikke har noe å tape ved å delta.

- Matlagingsprogrammer er noe av de hyggeligste programmene, og det handler ikke bare om maten men også å bli kjent med andre, så det blir en hyggelig opplevelse uavhengig av ferdighetene mine.

Hyggelig velkomst

Selv om Hope kommer inn flere uker etter de første deltagerne ankom Portør, blir han fort kastet inn i konkurransen.

Man vil kanskje tro at når man kommer inn som ny at de andre deltagerne vil se en ny konkurrent, og at det kan være vanskelig å komme inn i en gjeng som allerede har vært så mye sammen.

Les også: Raser mot produksjonen etter syre-sjokk på «Camp kulinaris»: – Ikke holdbart

Men Hope får en hyggelig velkomst fra flere av deltagerne, og får på sin første dag Fetisha Williams (26) som partner den kommende uken.

Under episoden tar William god kontroll, og setter Hope til flere oppgaver så de kommer seg gjennom oppgaven sammen. Men, hun legger likevel ikke skjul på at det er hun som er sjefen i paret.

- Han gjør alt det jeg ber han om å gjøre, og det er et mega-pluss, sier Williams i kveldens episode.

Hope kan også bekrefte til Nettavisen at det var helt greit at Williams tok kontroll over laget deres den første dagen.

- Jeg kunne ikke vært assistent for noen bedre enn henne, hun er helt rå, forteller han.