Obs, spoiler! Denne saken avslører deler av innholdet i onsdagens episode av «Paradise Hotel».

Etter en drøy uke inne på «Paradise Hotel» later det til at flere av deltakerne føler seg relativt trygge på partneren sin.

Når svenske Adrian Montin (26) brått må forlate hotellet grunnet en situasjon hjemme og blir erstattet med en annen svenske, Alexander Elinoff (21), er det derimot flere som føler at posisjonen deres inne på «Paradise Hotel» blir truet.

Realityerfaring fra Sverige

Alexander Elinoff fra Gøteborg er et kjent reality-fjes i nabolandet, der han har deltatt i «Ex on the Beach Sverige».

Til Nettavisen forteller 21-åringen at han alltid har hatt lyst til å være med på «Paradise Hotel», og at han gikk for den norske versjonen i og med at den svenske ikke lot seg gjøre.

Les også: Dette gruer «Paradise Hotel»-deltakeren seg til å se på tv: – Vil ikke at folk skal se meg på do

– Jeg ville prøve noe nytt, og kjente meg ferdig med «Ex on the Beach». Og jeg får ikke lov til å være med i svenske «Paradise Hotel», for de vil ikke ha «Ex on the Beach»-folk.

I videoen over, der Elinoff presenterer seg selv, er han klar på at han er svært begeistret for norske jenter.

21-åringen legger heller ikke skjul på at han har draget på det motsatte kjønn, og ser for seg et scenario der guttene på hotellet frykter at han skal sjarmere og ta partnerne deres.

– Følte meg utrygg

En av dem som kjenner seg truet etter Elinoffs innsjekk er 23 år gamle Marcus Tannum Løken.

Han fant tonen med Maria Moen Nordli (27) allerede første dagen inne på hotellet, og blir redd for at hun byr litt for mye på seg selv rundt den nyinsjekkede deltakeren med en gang.

– Jeg følte meg litt utrygg. Da Eileen sjekket inn uken før prøvde jeg å holde meg litt unna og si at jeg hadde en partner jeg likte og at jeg ikke ville bytte, også fikk jeg ikke noe av det samme i gjengjeld fra Maria. Så det ble slitsomt.

Dermed ber han partneren om å «roe litt ned» rundt Elinoff, noe Moen Nordli ikke finner seg i.

Se hva hun sier til partneren i videoen øverst i saken!

– Jeg har mest problemer med hvordan han ordla seg. Man må alltid tenke på hvordan ting blir mottatt, sier hun til Nettavisen.

– Det er kanskje det vondeste noen kan si til meg, at jeg skal dempe meg og ta mindre plass, legger hun til.

– Ble litt irritert

27-åringen understreker at hun kun prøvde å få Elinoff til å føle seg velkommen, og følte det lå litt mistillit i hele situasjonen da Tannum Løken ikke stolte nok på henne til å forstå at hun bare var hyggelig mot den nye deltakeren.

– Det er frekt og under meg å være iskald mot en person som prøver å komme inn i gjengen, sier hun.

Tannum Løken ble overrasket over konfrontasjonen.

– Jeg husker jeg ble litt irritert, for hun mente jeg ikke kunne kontrollere henne. Og det forstår jeg, sier han.

– Men det er et spill i lengden, så jeg ville ha litt tilbake, og.

23-åringen skjønner samtidig hvorfor Moen Nordli reagerte som hun gjorde.

– Selvfølgelig, man skal jo ta folk godt imot. Men du må gi meg et snøre jeg kan holde i. Og hun er et veldig åpent menneske som gir mye av seg selv. Så jeg forstår begge sider, og jeg kunne kanskje gjort det på en annen måte. Men når vi går fra å nærmest være gift den første uken til at hun ikke engang ser på meg, reagerer jeg, forteller han til Nettavisen.

Les også: Røper alliansens plan ved utsjekk: – Jeg kjente på et sterkt hat

– Litt kjedelig

Alexander Elinoff hadde på sin side en liten mistanke om at han kunne bli en kilde til usikkerhet da han sjekket inn.

– Jeg kan jo bare se for meg hvordan det hadde vært andre veien, der noen kommer inn og vil ta min partner, sier han.

Samtidig legger 21-åringen til at selv om menneskene han møtte på hotellet var hyggelige og greie, skulle han ønske det skjedde litt mer der inne med tanke på både spill og taktikk.

– Det var litt for mye kjærlighet der inne, og det gjorde ting litt kjedelig. Jeg tror folk kanskje hadde sluppet seg litt mer løs hvis de ikke hadde blitt så nære så fort, påpeker Elinoff.

Om Tannum Løken hadde noen grunn til å frykte at den nyankomne deltakeren skulle stjele partneren hans kan du se på Viaplay klokken 16.00 og Viafree klokken 22.00 onsdag.