For litt under et år siden søkte realitystjernen Kim Kardashian (41) om skilsmisse fra rapperen fra Kanye West (44), og siden den gang har rapperen hevdet at han ikke har sett noe til skillsmissepapirene, og ønsker ikke å skille seg.

I mellomtiden har Kardashian funnet seg en ny flørt hun allerede har rukket å reise på ferie med, nemlig Komiker Pete Davidson (27).

Nå viser det seg at West også har slippet taket på ekskona og kommet seg videre.

På torsdag delte den amerikanske skuespilleren Julia Fox (31), et lengre innlegg på nettstedet Interview der hun letter på sløret og deler detaljer om forholdet med rapperen.

Møttes på Nyttårsaften

Den ferske romansen mellom West og Fox skal ha oppstått da paret møttes i Miami på nyttårsaften. 31-åringen skriver at det oppståtte en umiddelbar forbindelse mellom henne og rapperen.

Videre beskriver hun at 44-åringens energi var en fryd å være rundt og at han hadde fått hun og vennene hennes til å danse hele natta.

Rapperen skal midlertidig ha imponert såpass mye at det ferske paret bestemte seg for å fly tilbake til New York for å holde energien gående.

«Vi bestemte oss for å holde energien gående og fly tilbake til New York City for å se Slave Play. Ye´s fly landet klokken seks og forestillingen startet klokken syv og han klarte å ankomme i tide. Jeg var imponert», skriver 31-åringen.

Spiste på favoritt restaurant

Etter forestillingen dro paret ut for å spise middag på en av 31-åringens favoritt restauranter der West bestemte seg for å sette i gang en foto-shoot inne på restauranten, noe som skal ha falt godt i smak hos den ferske flammen hans.

«Hele restauranten elsket det, og heiet på oss mens det foregikk», skriver skuespilleren videre.

Fylte hotellsuite med klær

For å toppe det hele hadde Yezzy-rapperen i mellomtiden fikset en hotellsuite stappfull av designerklær, noe Wests private fotograf dokumenterte godt.

Fox beskriver det hele som et Askepott-øyeblikk og beskriver rapperens siste påfunn som «alle jenters største drøm til å gå i oppfyllelse».

«Jeg vet ikke hvordan han gjorde det, eller hvordan han fikk alt dit på så kort tid, men jeg var overrasket. Liksom, hvem gjør slike ting på en andre date? Eller hvilken som helst date», skriver 31-åringen.

Fox ser ut til å nyte den ferske romansen enn så lenge og legger ikke skjul på hun er åpen for mer. Til tross for å ikke vite hva som skjer videre skriver hun at hun nyter hvert sekund enn så lenge.

Les også: Kristoffer Ajer og kjæresten med gladnyhet