Gå til sidens hovedinnhold

Ny luksusveske fra Balenciaga mistenkelig lik bæreposen fra IKEA

Den blå herrevesken i skinn har fått mange til å heve øyenbrynene.  - Vi er veldig smigret, kommenterer talsperson for Ikea.

Det franske luksusmerket Balenciaga lanserte nylig herrevesken Arena Extra-Large Shopping Tote, og ved første øyekast er den nesten identisk med den ikoniske Ikea-posen med navn FRAKTA.

Den store forskjellen er, som du sikkert allerede har gjettet - prisen. Den blå skinnvesken koster nemlig 2145 dollar hos Barneys New York. Noe som helt korrekt tilsvarer 19206,76 norske kroner. Ikea-posen koster på sin side den nette sum av 5 kroner.

Utenlandske medier har allerede kastet seg over den morsomme likheten og i sosiale medier harseleres det nå med den rådyre herrevesken.

...for bare 20.000 kroner

En twitter-bruker spøker med at du nå kan kjøpe Balenciagas versjon av Ikea-posen for bare 20.000 kroner...

Avisen Today har dessverre ikke fått noen hos Balenciaga til å kommentere likheten, men det ville derimot den svenske møbelgiganten.

- Vi er veldig smigret over at Balenciagas veske minner om Ikeas ikoniske bærepose for fem kroner. Ingenting slår flerbruksverdien av en stor blå veske, sier en talsperson for Ikea til avisen.

Les også

10 IKEA-hacks vi aldri har tenkt på

Logo i gull

Selvsagt er det flere ulikheter enn likheter ved de to bagene, når man først tar en nærmere titt.

Ikea-posen er som kjent laget av plast mens Balanciagas variant kommer i blått skinn, er foret, har påstemplet logo i gull og kommer med innerlomme.

Hva sier du? Budsjett-varianten eller går du for luksus?

Les også

Denne vesken skal få folk til å slutte å kjøpe skinnprodukter

Se video:

Reklame

Opptil 50 prosent på turbukser hos Anton Sport

Kommentarer til denne saken