Gå til sidens hovedinnhold

Ny sesong av «Exit»: - Bygges på ytterligere historier fra finansmiljøet

«Exit»-suksess:

NRK bekrefter at innspillingen starter til neste år.

- Vi håpet på en avklaring før jul, og det fikk vi til. Det som ligger på bordet av nye ideer, historier og research, har gjort at vi har besluttet å gå for en ny sesong av «Exit». Jeg håper og tror det er flere enn meg som er spente på fortsettelsen, sier dramasjef Ivar Køhn i en pressemelding.

Allerede i oktober herjet spørsmålet om en eventuell sesong to av dramaserien skulle komme. Den gang uttalte dramasjefen at de ventet på konkrete og skriftlige historier før beslutningen skulle tas.

Les også

Virkeligheten overgår Exit-serien: – En av Norges rikeste tilbød meg én million

Nå ser det derimot ut til historiene om Norges finansmiljø er blitt flere. Ifølge pressemeldingen er det produksjonsselskapet Fremantle som produserer dramaserien «Exit» for NRK. Også sesong to vil være basert på ekte historier fra det norske finansmiljøet.

- Vi er utrolig glade og takknemlige for at NRK vil ha en sesong til av «Exit». Manusforfatter Øystein Karlsen startet å skrive i oktober, og i likhet med sesong 1, bygger fortsettelsen på historier fra de fire gutta og fra finansmiljøet der vi gjennom høsten har gjort ytterligere intervjuer, sier Petter Testmann-Koch, eksekutiv produsent og administrerende direktør i Fremantle.

- Vi har tidligere sagt at det er virkelighet som langt overgår fiksjon, og denne sesongen viser et enda bredere spekter av hvor langt den virkeligheten går. Kvinnene i miljøet får mer plass denne gangen, uten at historiene på noen måte blir hverken mildere eller varmere av den grunn, fortsetter han.

Tobias Santelmann (Henrik), Jon Øigarden (Jeppe), Simon Berger (Adam), Pål Sverre Hagen (William) og Agnes Kittelsen (Hermine) har alle bekreftet at de er klare for sesong to.

Manusarbeidet til den nye sesongen er allerede i gang. Innspillingen vil skje i løpet av 2020, og sannsynligvis vil sesong to være klar for visning i 2021.

Les også

- Norske kvinner drømmer om Exit-menn

Les også

«Dagsrevyen» mottok klager etter «Exit»-innslag. Nå legger de seg flate

Kommentarer til denne saken