I boka «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors» deler forfatter og tidligere BBC-journalist Tom Bower (75) flere detaljer fra livet til hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37) da de fortsatt var en del av kongehuset.

Hertugparet forlot det britiske kongehuset i 2021, etter at de året før ga avkall på flere av sine kongelige plikter.

Da hadde duoen i årene før stått i flere stormer, og det dukket stadig opp overskrifter om både det ene og andre i pressen – ofte av personlig karakter. Men hvordan nådde det pressen? Skal vi tro Bower hadde Meghan en klar mistanke.

Les også: Frank Løke og Kristin Harila har besteget K2

Han hevder nemlig i sin nye bok at Meghan lenge trodde det var Victoria Beckham (48) som var sladrehanken.

Ringte til Beckham

I boka skriver Bower at både Meghan og Harry ble «besatt» av å lese sladder om seg selv etter at forholdet deres ble kjent i 2016. De skal ha lest alt de kom over, og bekymret seg voldsomt for hvor all informasjonen pressen satt på kom fra.

«Hver kveld leste de nyhetsoppslag og alt som ble skrevet om dem i sosiale medier. De matet hverandre vanvidd, og de følte seg utsatt for all kritikk», skriver han i boka, ifølge UsWeekly.

Les også: Odd Nordstoga (49) herjer på TikTok

Siden skal paret ha diskutert mulige kilder, før Meghan skal ha lagt frem Victoria Beckham som et alternativ.

«Harry ringte til David Beckham og gjentok anklagene, tydelig opprørt. Og Beckhams sannferdige benektelse skadet forholdet deres», skriver Bower om hvordan de to gikk frem.

Verken Beckham-ekteparet eller hertugparet har kommentert påstandene i boka, og det er ukjent hvor nært vennskap de har den dag i dag. Meghan og Harry inviterte imidlertid Victoria og David Beckham i bryllupet sitt i 2018.

Motstridende historier

Også det storslåtte prinsebryllupet er for øvrig et tema i den nye boka til Tom Bowler.

Det var i mai 2018 at den britiske prinsen og den tidligere «Suits»-skuespilleren offisielt ble mann og kone. Men oppladningen til den store dagen skal derimot ikke ha gått helt knirkefritt for seg, og det skal blant annet ha oppstått en opphetet diskusjon mellom bruden og hertuginne Kate (40).

I boka hevder Bowler at de to var uenige om lengden og passformen på kjolen til prinsesse Charlotte (7), som var en av brudepikene. De skal også ha vært uenige i om brudepikene skulle bruke strømpebukser i kirken eller ikke.

Det hele skal ha endt med at Kate brøt ut i tårer, ifølge Bowler – noe som også ble meldt i kjendispressen den gang.

Les også: Mannens affære sikret Ivana Trumps luksusliv

Meghan har på sin side tidligere hevdet at det var motsatt, og at det var hun som begynte å gråte. I et intervju med Oprah (68) i mars 2021 sa hun følgende om alle skriveriene:

– Historien med Kate, det skjedde ikke.

– Et par dager før bryllupet var hun lei seg over brudepikekjolene, og det fikk meg til å gråte. Det såret meg veldig. Det var vanskelig for meg å komme over noe jeg ikke bare gjorde, men også noe som skjedde med meg, la hun til.