I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I en kommende utgave av motemagasinet Instyle, er det den prisbelønte skuespilleren Reese Witherspoon (45) som er i hovedfokus og pryder forsiden av magasinet.

Mandag delte magasinet en rekke bilder av stjernens forside på Instagram, men det er ikke stjernens flotte antrekk eller modellposeringer som får fansen til å legge ekstra godt merke til bildene.

Les også: Vekker oppsikt etter omdiskutert pris: - Jeg skal eie den

Witherspoon er nemlig nesten ikke til å kjenne igjen på bildene, og fansen raser over magasinets bilderetusjering av Oscar-vinneren.

«Har hun godkjent dette bildet? Dette likner ikke på henne», spør en seg, mens er flere er enige i at Witherspoon ikke er lik seg selv.

«Ugjenkjennelig. Hva har dere gjort med denne vakre kvinnen?» kommenterer en annen.

Les også: Her blir «Robinson»-Veronika konfrontert med fortiden sin: – Trodde jeg var frisk

– Jeg trodde det var datteren

Flere bemerker seg også at Witherspoon har blitt redigert så mye at hun ser mer ut som datteren Ava Elizabeth Phillippe (22) enn seg selv.

«Dette er en forferdelig retusjering! Jeg trodde det var datteren hennes», skriver en.

«Det må være Ava, ikke Reese», skriver en annen, mens en tredje lirer av seg følgende kommentar:

«Ut i fra kommentarene å dømme skal dette være Reese Witherspoon? Det ser absolutt ikke ut som henne».

Les også: Sarah Jessica Parker raser etter utseende-kommentarer: – Kvinnefiendtlig

Kommentarfelt-kritikken av bildene har de siste dagene vært så voldsom mot Instyle at magasinets redaktør, Laura Brown, har sett seg nødt til å forsvare bildene.

«Du ser sjeldent Reese slik som dette, og det var hele poenget. Vi driver ikke med balsamering av kvinner i Instyle», skriver hun blant annet i kommentaren.

Witherspoon selv ser ikke ut til å reagere på retusjeringen, da hun har delt bildene videre på sin egen instagramkonto.

Nye detaljer om innsettelses-kjolen

I januar i år ble Joe Biden (78) innsatt som USAs 46. president i en storslått seremoni i Washington D.C.

En som vakte stor oppsikt på den spesielle dagen, sett bort fra presidenten selv, var artist og skuespiller Lady Gaga (35). Hun hadde nemlig fått den store æren av å synge nasjonalsangen i forbindelse med innsettelsen.

Men det var ikke bare Gagas røst som fikk oppmerksomhet i etterkant av framførelsen. Det gjorde også hennes ekstravagante antrekk, som var fullt av detaljer.

Nå avslører Gaga selv nye detaljer fra antrekket i et intervju med britiske Vogue. Kjolen var nemlig skuddsikker.

– Jeg hadde på meg Schiaparelli-design, og ingen vet dette, men det er en skuddsikker kjole, avslører artisten til motemagasinet.

Gaga fikk som nevnt mye oppmerksomhet for både tolkningen av nasjonalsangen og antrekket under innsettelsesdagen.

Spesielt bet mange seg merke i fredsduen i gull på brystet til 35-åringen.

– Jeg vil aldri glemme da jeg snakket til denne unge mannen jeg var sammen med, forteller Gaga til Vogue, og sikter til marinekapteinen Evan Campell, som fulgte henne til mikrofonen før opptreden hennes.

- Han spurte meg om jeg var nervøs, og jeg sa ja. Men noen ganger kan mote gi deg vinger... Som en due.

Les også: Ryan Reynolds legger skuespillerkarrieren på hylla på ubestemt tid: Dette er årsaken

Avslørende detaljer i ny bok

Britney Spears (39) har de siste månedene gått hardt ut mot sin egen familie, etter at hun i juni for første gang uttalte seg i retten om vergemålet hun har vært under de siste 13 årene.

I flere innlegg på Instagram har Spears også kommet med både kritikk og anklager mot egne familiemedlemmer, og hun har uttalt i retten at hun ønsker at hennes egen far, Jamie Spears (69), burde etterforskes for maktmisbruk under vergemålet.

Men det er ikke bare Britney som ser ut til å ha en problematisk relasjon til egen familie. Nå kommer nemlig lillesøsteren Jamie Lynn Spears (30) også med oppsiktsvekkende detaljer.

Les også: Dukket opp med «den faktiske kona»: – Flere har trodd at han har flere koner

I hennes nye bok, «Things I Should Have Said», avslører Spears at stemningen mellom henne og faren var «helt forferdelig» da han fikk vite at hun var gravid tilbake i 2007, bare 16 år gammel. Det skriver Page Six.

Spears skriver i boken at det var mye krangling mellom alle de involverte, og at hele Spears-teamet allerede var veldig opptatt med storesøster Britneys PR-vansker.

– Alle rundt meg ville bare få dette problemet til å forsvinne, skriver hun.

Hun hevder videre at familien tok henne ut av skolen, og tok telefonen hennes for å unngå lekkasjer til pressen.

– Pappa og jeg snakket ikke med hverandre, og stemningen var helt forferdelig, skriver hun i boken.

Fikk ikke lov til å fortelle storesøster

Forrige måned ble også andre utdrag fra boken kjent, der Spears hevder at foreldrene presset henne til å ta abort da hun ble gravid så ung.

Men 16-åringen nektet, og i boken hevder hun at Spears-teamet snakket om å ta henne med til Mercy Ministries, et hjem for ugifte gravide kvinner, hvor hun til slutt kunne adoptere bort babyen.

– Pappa og jeg kranglet og slengte med leppa til hverandre. Han tok tak i skuldrene mine og holdt godt fast i håp om at jeg skulle gi meg. Men jeg gikk helt opp i ansiktet hans og ropte: «Nei! Jeg drar ikke!». Jeg taklet ikke noen av dem, skriver Spears.

Les også: Utroskapsrykter, rekordkort ekteskap og flere forlovelser: Disse har Britney Spears datet

Ikke nok med at Spears sto i en vanskelig situasjon med foreldrene, men hun hevder også i boken at hun ikke fikk lov til å fortelle om graviditeten til storesøsteren Britney.

Siden Britneys tilstand begynte å bli bekymringsfull på dette tidspunktet, var Spears-teamet bekymret for at hennes ustabilitet gjorde henne upålitelig.

– Jeg gikk med på det teamet mitt ba meg gjøre, fordi jeg var mindreårig og ikke ønsket å lage flere problemer. Britney fikk ikke vite om graviditeten før det kom ut i pressen. Selv den dag i dag gjør det vondt at jeg ikke kunne fortelle Britney om det.

Jamie Lynn Spears fikk datteren Maddie, som nå er blitt 13 år gammel, med ekskjæresten Casey Aldridge i 2008. Den dag i dag har hun også datteren Ivey på 3 år, med ektemannen Jaime Watson.

Les også: Britney Spears' eksmann hevder forlovelsen er falsk