NEW YORK (Nettavisen): Populariteten til Meghan og prins Harry har nådd et nytt bunnpunkt, bare dager før de skal feire dronning Elizabeth i London.

Flertallet er negative til Meghan

Paret, som bor i Montecito i California, viser seg offentlig sammen i Storbritannia for første gang på lenge denne uken, i forbindelse med feiringer for å markere dronning Elizabeths 70 år på tronen - en feiring som strekker seg over fire dager fra 2.–5. juni.

Les også: Hamrer løs om prins Harry og Meghan: - Det kommer til å bli slutt mellom dem, og det kommer til å bli stygt

PS! Les de tre omfattende faktaboksene om dronning Elizabeths liv nedover i saken. Saken fortsetter etter faktaboksen.

De to skal etter planen delta på en markering i St. Paul's Cathedral på torsdag, sammen med blant annet Prince Andrew.

Men med seg i bagasjen får de også en meningsmåling som viser at paret aldri har vært så lite populære som nå.

Les også: TV-stjernen fillerister prins Harry: – Forlat gjerne USA

Ifølge en meningsmåling gjengitt i Newsweek, er det hele 63 prosent som har et negativt syn på Meghan. Nesten to tredjedeler av de 1692 britene som ble spurt i undersøkelsen som fant sted mellom mellom 18. og 19. mai, sier de har en negativ oppfatning av henne.

Bare 23 prosent har et positivt inntrykk av henne, noe som gir henne en score på -42, som er ned fra den forrige målingen der hun fikk -39, skriver Newsweek.

Prins Harry mislikt av 58 prosent

Så veldig mye bedre går det ikke for pris Harry. Ifølge målingen er han mislikt av 58 prosent av de spurte, og bare 32 prosent sier de har et positivt inntrykk av ham. Det gir prinsen en score på -26, noe som er med ett prosentpoeng fra den forrige målingen.

Les også: Intervjuet «alle» snakker om. Nå kommer søsteren til Meghan med kraftig kost

De to kan derimot trøste seg med at den yngre generasjonen har et bedre inntrykk av de to, selv om støtten der også er nedadgående. I den siste meningsmålingen sier 42 prosent av Generasjon Z, de mellom 18 og 24 år, at de er positive til prins Harry, mens 33 prosent har en negativ oppfatning av ham.

For Meghans del gir hun et positivt inntrykk til 38 prosent av de spurte i denne aldersgruppen, mens 36 prosent er negative til henne.

Tallene står i kontrast til dronning Elizabeth som er likt av hele 69 prosent av de voksne og av 42 prosent av den yngre generasjonen mellom 18 og 24 år.

Les også: Meghan-slakt: - Selvopptatt og egoistisk

Prins Harry vs. prins William

Den samme undersøkelsen tar også for seg forholdet mellom prins Harry og prins William.

Her mener 72 prosent at prins William er en god rollemodell, mens 6 prosent mener han ikke er det. Når det gjelder prins Harry er det bare 31 prosent som mener han er en god rollemodell, og hele 36 prosent som mener han ikke er det.

Med seg på turen til Storbritannia har Meghan og prins Harry også de to barna Archie og Lilibet.

Ifølge Daily Mail skal deres datter Lilibet, som er oppkalt etter dronning Elizabeth, møte dronningen for første gang på lørdag.

Etter at Lilibet ble født 4. juni 2021, har Meghan og prins Harry bare vært i Storbritannia ved en anledning.