I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn og utland akkurat nå.

Miley Cyrus bekreftet i helgen at hun og skuespiller-kjæresten Liam Hemsworth har skilt lag, kun et halvår etter de ga hverandre sitt ja i et hemmelig bryllup. 💔

Paret møttes først for over 10 år siden, da de spilte i filmen «The Last Song», og har siden hatt et av-og-på-forhold.

Selv om mange fans av paret nå har mistet troen på kjærligheten, virker det ikke som at Miley selv er veldig trist. I helgen ble hun nemlig fotografert mens hun klinte til med en annen nysingel skjønnhet, Kaitlynn Carter, på en båt i idylliske Como-sjøen i Italia.

Det var da representantene hennes bekreftet at stjerneparet har tatt ut separasjon.

Kaitlynn har hatt et kortvarig ekteskap med reality-stjernen Brody Jenner, også kjent som Caitlyn Jenners sønn. Hun er for tiden aktuell i tv-serien «The Hills: New Beginnings», og med all oppmerksomheten hun får nå er det grunn til å tro at produsentene jubler for presseoppslagene med henne og Miley.

De har også postet en lang rekke dristige bilder og videoer underveis:

Miley og Kaitlynn har vært venninner i lang tid og Miley har tidligere vært åpen om at hun liker både menn og kvinner, og forelsker seg i personer, fremfor kjønn. Sist Miley var singel lærte hun hele verden hvordan man skal twerke.

At hun kliner til med venninnen vil vi tippe bare er starten av historien for nysingle Miley.

Advarer mot Mykonos

Supermodellen Gigi Hadid hadde sett seg ut Mykonos i Hellas for litt etterlengtet avslapning i sommer, og feiringen av søster Alanas bursdag med hele familien. 🇬🇷

Det ble imidlertid det motsatte av ro for modellen og hennes familie, som ble utsatt for et ran.

– Ikke la Instagram lure deg. Ble ranet. Skal aldri tilbake, lol. Ville ikke anbefalt det. Bruk pengene et annet sted, skriver modellen i innlegget på sin fotokonto på Instagram.

Ifølge TMZ skal klær, smykker, solbriller og vesker tilhørende Gigi og modellsøster Bella ha blitt stjålet, men ingen skal ha blitt skadet. Familien skal deretter ha chartret et privatfly og reist hjem tidligere enn planlagt.

Uvanlig rolig bursdagsfeiring

Kanskje er Kylie Jenner litt irritert fordi Mileys kyss stjal absolutt all oppmerksomhet i helgen. Kylie var nemlig også tilstede i Italia, i anledning sin 22-årsbursdag. 🎉

Selve feiringen var på ingen måte av det billige slaget, men festen ble likevel en rolig affære. Den ferske 22-åringen har delt bilder med datteren Stormi og gjort et poeng av hvor

Luksusyatchen hun hadde leid inn for anledningen, til påståtte åtte millioner kroner per uke, var fylt opp med gule og hvite ballonger, og festfølget så ut til å nippe på pina coladas mens de spiste croissanter og frukt.

Brågammel

En annen som er født i løvens tegn og har feiret bursdag i helgen, er Atle Antonsen. Om han også feiret på en luksusyatch er uvisst, men etter Instagram å dømme har komikeren blitt vanvittig raskt gammel, men bare med et filter. Vi gratulerer den spreke 50-åringen! 🎂

Flytebrygger

Cardi B har tidligere vært sykemeldt på grunn av operasjoner, og er åpen om at hun fikser på utseendet. I disse ferietider deler hun denne «hemmeligheten» med sine følgere:

– Jeg kan ikke svømme, så jeg kjøpte disse puppene som gjør at jeg flyter, skriver artisten på sitt sedvanlige friske vis.