Gå til sidens hovedinnhold

Nytt voksenspill blant bestselgerne: - Storslått sexprosjekt

Mottok over to millioner dollar i donasjoner - nå er det sexfokuserte spillet klart.

Se traileren til voksenspillet her:

For to uker siden ble spillet «Subverse» sluppet på spillplattformen Steam, og har på kort tid blitt en av bestselgerne på plattformen.

Spillet har atten års aldersgrense på Steam, og inneholder flere sexscener. Selskapet bak kaller det for et «storslått sexprosjekt». Ifølge PC Gamer må sexscenene låses opp ved å fullføre oppdrag.

På bestselgerliste

Nettstedet skriver at dette er det største spillet som er laget for voksne lagt ut på Steam siden det ble åpnet for animert sex for noen år siden.

Les mer: Kvinner blir trakassert av menn mens de gamer: - Jeg blir fortalt at ingen liker sånne som oss

Spillet er registrert som et produkt kun for voksne på Steam, noe som betyr at det er mange restriksjoner. Spillet kan ikke åpnes via nettleser - da dukker det opp en feilmelding. I tillegg må brukere ha huket av for å kunne se voksent innhold, og det må bekreftes at profilen tilhører noen over atten år.

Til tross for dette har spillet altså klatret oppover, og har ligget på andreplass i Steams ukentlig bestselgerliste, målt etter omsetning, det skriver Gamerant.

Spillet er tilgjengelig i «early access», eller tidlig tilgang - noe som betyr at spillere kan kjøpe en versjon av spillet som ikke nødvendigvis er helt ferdig ennå, men kjøpene bidrar til videre finansiering.

Mottok over to millioner dollar

I 2019 mottok selskapet bak spillet, Studio Fow, 2,3 millioner kroner via Kickstarter, som ligner på norske Spleis, for å produsere spillet.

På Kickstartersiden til spillet har produsentene skrevet hva spillet handler om, og det er i stor grad sex.

Les også: Unik studie med oppsiktsvekkende resultat om barn som spiller mye: – To store problemer

«Siden tidens morgen har menneskene stirret opp i verdensrommet med en blanding av frykt og spørsmål. Når vi har snudd blikket mot den glitrende, stjernefylte himmelen rundt vår lille jord, har vi ofte stilt oss det evigvarende spørsmålet: Er vi alene i universet? Hva er der ute? Og det viktigste.... kan vi ha sex med det?»

Til tross for mye reklamering rundt sex, er det en hovedstory i spillet, som finner sted i verdensrommet. Spilleren må gjennom både historiefortelling, snikksnakk og kampoppdrag, altså er det ikke bare sexscener.

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff