Skuespilleren Odin Waage (26), som for alvor ble kjent for det norske folk med karakteren GT i NRK-suksessen «Rådebank», har mildt sagt tatt Norge med storm.

Samtidig som han for tiden er å se på skjermen som en av hovedrollene i TV 2-serien «Julestjerna», er han også straks aktuell med en rolle i den kommende sesongen av «Wisting».

Les også: Erna på rånetreff: Full gass med stjernene i Rådebank

Midt oppi dette ble imidlertid 26-åringen satt ut av sykdom. Blant annet måtte han avlyse den storslåtte premieren på «Julestjerna» tidligere denne måneden.

Overfor Nettavisen kan Waage avsløre at det var korona han var smittet av.

Ikke særlig syk

Onsdag, under pressetreffet til den nye sesongen av «Wisting», forteller Waage at det er derfor han har vært fraværende den siste tiden.

– Jeg hadde korona. Jeg merka ingenting i det hele tatt, så jeg måtte bare sitte hjemme og slappe av, sier Waage til Nettavisen.

Ifølge Waage fikk han nærmest ingen symptomer og følte seg relativt fin i formen. Isolasjonstiden gikk dermed til å finne andre måter å være kreativ på.

Laget ny musikk

De neste ti dagene brukte han på å lage musikk, og røper at han fikk gjort en god del. Waage understreker at han laget en hel låt fra start til slutt, noe han syntes var veldig gøy.

Videre røper Waage at han har store planer fremover når det kommer til musikken og gleder seg til å dele den. De siste syv årene har han laget flere sanger og kan fortelle at det forventes å slippe en del musikk.

Skuespilleren, som for tiden er aktuell med flere nye TV-programmer denne julen, har i tillegg nylig signert med Universal Music og skal etter planen gi ut musikken sin der.

Alt står bra til med skuespilleren nå og han føler seg helt fin.

Les også: Billie Eilish startet å se porno som 11-åring: – Ødela hjernen min