Gå til sidens hovedinnhold

Offentlige beklagelser og innrømmelser via musikk: Disse kjendisene har tilgitt utroskap

Utroskap kan ødelegge et forhold, men ikke alltid.

Tidligere denne uken meldte flere amerikanske medier at realitystjernen Khloé Kardashian (36) og kjæresten Tristan Thompson (30) hadde gått fra hverandre – etter at Thompson angivelig skal ha vært utro mot 36-åringen igjen.

NBA-spilleren ble i 2018 beskyldt for å ha vært utro mot Kardashian da hun gikk gravid med datteren deres, True (3), og paret gikk fra hverandre kort tid etter. Realitystjernen valgte imidlertid å tilgi kjæresten, og det tok ikke lange tiden før ryktene om en romantisk gjenforening begynte å svirre.

Les også: Tre skilsmisser og to brutte forlovelser: Dette er Jennifer Lopez' kjendisekser

Nå ser det derimot ut til at Kardashian har fått nok, og etter alt å dømme er forholdet nå over for godt.

Men selv om forholdet til Kardashian og Thompson ikke overlevde sidesprangene, finnes det flere eksempler på kjendispar som har valgt å tilgi utroskap og holdt sammen.

La seg flat på Instagram

I 2017 var Kevin Hart (41) utro mot kona, Eniko Parrish (36), mens hun gikk gravid med deres første barn.

Komikeren valgte selv å gå ut og bekrefte utroskapsryktene etter at han hadde blitt truet med lekking av en intim video mot penger. I en video på Instagram fortalte Hart at «dømmekraften hadde sviktet alvorlig», og beklaget til kona.

Videre sa 41-åringen at han ikke ville at noen skulle tjene penger på hans feil, og at han derfor gikk ut med saken selv.

Siden har både Parrish og Hart snakket åpenhjertig om den svært offentlige utroskapsskandalen.

– Jeg tror på nye sjanser. Jeg tror på tilgivelse, men du får bare to av dem. Tre feil, og du er ute. Så lenge han oppfører seg, går det bra, sa Parrish i en episode av ektemannens Netflix-serie «Don't Fuck This Up» i 2019, ifølge UsWeekly.

Tatt på fersken med kollega

I oktober 2020 ble Dominic West (51) og skuespillerkollega Lily James (32) observert kyssende i Romas gater.

es også: Jennifer Aniston finner gjerne kjærligheten på nytt – men dette nekter hun å gjøre

Bildene av de to gikk verden rundt, og hjemme i England satt Wests kone, Catherine FitzGerald (50). Hun så imidlertid ikke ut til å ha tatt så tungt på kyssebildene, ettersom hun få dager senere velvillig poserte for fotografene sammen med ektemannen da han kom tilbake fra sin romantiske helgetur.

«Ekteskapet vårt er sterkt, og vi er fortsatt sammen», sto det skrevet på en lapp de viste til fotografene.

Syv måneder skulle gå før noen av dem snakket offentlig om skandalen. Da sa Lily James følgende til The Guardian:

– Jeg vil egentlig ikke snakke om det. Det er så mye å si, men akkurat nå er jeg redd for å si noe.

Rund samme tid uttalte FitzGerald i et intervju med Irish Independent at forholdet deres har hatt sine opp- og nedturer, men at de nå er «hundre prosent til stede for hverandre og deres fullverdige, levende familieliv sammen».

Innrømmet utroskap via musikk

Beyoncé Knowles (39) og ektemannen Jay-Z (51) valgte begge å adressere utroskapsryktene som svirret rundt dem gjennom musikk – med albumene «Lemonade» og «4:44».

«Lemonade» besto av fem kapitler, som alle representerte de ulike fasene Beyoncé hadde gått gjennom.

Dette var Intuition (intuisjon), Denial (fornektelse), Anger (sinne), Forgiveness (tilgivelse) og Redemption (innløsning).

Les også: Kongelige bryllup går ikke alltid knirkefritt for seg. Her er de største skandalene

Jay-Z beklaget på sin side til kona i «4:44», der han blant annet ba «Becky with the good hair» om å la ham være i fred, før han i 2017 sa følgende i et intervju med New York Times:

– Det vanskeligste er å se smerten i en annens ansikt, og vite at du har forårsaket den.

Var utro med hverandre

Skuespillerparet Tori Spelling (48) og Dean McDermott (54) møttes på settet til «Mind Over Murder» i 2005.

Da var de begge gift, men var utro med hverandre mot sine respektive partnere.

– Det var gøy å flørte, men jeg visste at det ikke kom til å skje noe mellom oss. Men så dro vi på en bar etter middag, og tilbragte natten sammen på Cartier Place. Da jeg våknet opp neste dag, angret jeg ikke på noe. Noe var veldig galt i ekteskapet mitt. Ikke bare fordi jeg lå med en annen mann, men fordi jeg ikke angret noe på det, skrev Tori Spelling i selvbiografien sin, «sTORI Telling», i 2009, ifølge UsWeekly.

Begge skilte seg, og i 2006 ble de mann og kone. Siden har ekteparet fått fem barn sammen.

Men det skulle imidlertid vise seg at det ikke bare var ekskona Dean McDermott var utro mot. Syv år inn i ekteskapet med Spelling, i 2013, ble det nemlig kjent at 54-åringen hadde hatt et sidesprang med en annen kvinne.

Likevel valgte Spelling å tilgi ektemannen, og i 2016 forklarte hun hvorfor da hun var gjest i talkshowet «Today».

– Jeg tenkte: Vet du hva? Jeg elsker denne mannen. Jeg skal få det til å funke, sa hun da, ifølge UsWeekly.

Fra utroskap til bryllup og barn

Mens de fleste går gjennom utroskap og problemer i forholdet uten en hel verden som publikum, var ikke dette tilfellet for realitystjernene Jax Taylor (41) og Brittany Cartwright (32) – kjent fra tv-serien «Vanderpump Rules».

Les også: Realitystjernen endte på sykehus etter TikTok-trend: – Vær så snill, ikke prøv dette

I sesong seks av det populære programmet, som følger de ansatte ved Lisa Vanderpumps (60) restaurant, kom det nemlig frem at Taylor hadde vært utro mot sin ni år yngre kjæreste med en tidligere kollega fra kjendisrestauranten.

Lenge så det for seerne ut til at forholdet deres ikke skulle vare, men Cartwright valgte å tilgi kjæresten. I 2019 giftet realityparet seg, og i april i år ble de foreldre for første gang.

I 2018 fortalte Cartwright hvorfor hun tilga Taylor:

– Jeg ser at han gjør en innsats hver eneste dag, og han behandler meg på en helt annen måte nå enn før. Måten han snakker til meg på, måten han lytter til meg på ... Alt ved forholdet vårt er bedre, sa 32-åringen til UsWeekly den gang.