Gå til sidens hovedinnhold

Olivia Jade reagerer på feilaktig omtale i nye «Gossip Girl» etter foreldrenes fengselsstraff

Se hva vi fant...

Kjendisdatteren setter ikke pris på å bli omtalt i den nye tv-serien.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I fjor ble Lori Loughlin (56) og ektemannen Mossimo Giannulli (57) dømt i den mye omtalte universitetsskandalen.

Ekteparet skal ha betalt 500.000 dollar for å sikre sine to døtre, Olivia Jade Giannulli (21) og Isabella Rose Giannulli (22), en plass på rolaget til University of Southern California, uten at de kunne ro.

Skandalen fikk stor internasjonal oppmerksomhet, og fremfor å hjelpe døtrene på veien, ødela den nesten karrieren til dem begge – spesielt Olivia Jade, som i forkant var i ferd med å bygge seg en karriere som influenser.

Det var lenge stille fra familien etter at tiltalen ble kjent, men sent i 2019 gjorde yngstedatter Olivia Jade comeback på Youtube.

Les også: «Paradise Hotel»-paret ble kjærester etter innspilling

Slår hardt tilbake

Selv om det var foreldrene som ble dømt, gikk den som nevnt også hardt utover Olivia Jade. Hun mistet flere samarbeidsavtaler, deriblant med «Sephora» og «TRESemme». I tillegg ble hun slaktet i kommentarfeltet etter comebacket noen måneder senere.

Så da hun ble referert til i nyinnspillingen av «Gossip Girl», som sendte sin første episode forrige uke, så 21-åringen seg nødt til å slå tilbake.

I episoden blir det nemlig hevdet at influenseren gagnet på foreldrenes fengselsopphold og fikk flere følgere etterpå.

- Alt vil ordne seg så lenge du vinner. Olivia Jade fikk flere følgere da moren måtte i fengsel, sies det i episoden.

I en video på TikTok svarer Olivia Jade på kommentaren i episoden med en kort kommentar:

- Nei, det gjorde jeg ikke, sier hun mens hun rister på hodet.

Les også: Detaljen i Ashley Olsens bilde vekker oppsikt: – Får meg til å ville kjøpe en machete

- Puppene mine er større enn dine

En annen som også har sett seg nødt til å uttale seg på TikTok nylig, er artist Billie Eilish (19).

Eilish har vært i hardt vær hos fansen de siste ukene, etter blant annet rasismeanklager og beskyldninger om såkalt «queerbaiting», en form for markedsføring for å tiltrekke seg skeive mennesker kun for å få ytterligere oppmerksomhet.

Stjernen har beklaget for rasismeanklagene, men fansen ser ikke ut til å være spesielt fornøyd med stjernens nye image. Det får Eilish til å reagere.

I TikTok-klippet ser man Eilish som himler med øyenene og teksten:

«Er det bare meg, eller flopper Billie Eilish. Hvorfor suger hun nå?».

@billieeilish

literally all i see on this app… eat my dust my tits are bigger than yours

♬ NDA - Billie Eilish

Som en kommentar til filmen skriver hun at det er alt hun tilsynelatende ser på appen for tiden, og ber folk rett og slett om å drite og dra.

- Drit og dra, puppene mine er større en dine.

Les også: Dette er kjendisenes planer for sommerferien

Også på Instagram har stjernen delt et bilde som kan ha sammenheng med videosnutten.

Hva stjernen egentlig sikter til er ukjent, men hun har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for at hun har byttet ut det sorte og grønne håret hun tidligere var kjent for med en mer naturlig, blond manke. I tillegg går hun ikke lenger bare i store klær, og hun viser mer kropp nå enn tidligere.

Enkelte fans har vært i ekstase for hennes nye look, mens andre mener hun har gått bort i fra sitt «gamle jeg» og falt for fristelsen av å seksualisere seg for oppmerksomhet.

Selv uttalte hun seg mye om kropp i et intervju med Vogue tidligere i år. Der fortalte hun at det er viktig for henne å få frem at hun har rett til å ha på seg hva hun vil – når hun vil.

– Plutselig er du en hykler hvis du viser mer hud. Du er lett på tråden, du er en hore. Hvis jeg er det, da er jeg stolt. La oss snu på det og føle oss sterkere av det. Det å vise frem huden din og vise mer hud, eller ikke, bør ikke frata deg noe respekt, sa hun, og ga en beskjed til eventuelle kritikere:

– Min greie er at jeg kan gjøre hva jeg vil, sa hun.

Les også: Norske Daniel Stisen får internasjonal anerkjennelse: – Det største jeg har gjort

Deler private bilder fra bryllupsreisen

I mai ble det kjent at superstjernen Ariana Grande hadde giftet seg med kjæresten Dalton Gomez.

Bryllupet ble beskrevet som lite og intimt, men de har generelt vært sparsomme med detaljer fra den store dagen med unntak av noen innlegg på Instagram.

Paret har gjennom hele forholdet holdt en lav profil, og heller ikke delt mye av hverandre i sosiale medier.

Nå får fansen derimot et lite innblikk i det nye ekteparets liv. De to er nemlig på bryllupsreise i Nederland, og Grande har delt flere bilder fra reisen i sosiale medier.

Blant annet et søtt bilde hvor de to sitter i hver sine tresko og bilder fra elven Amstel som går gjennom hovedstaden Amsterdam.

Får pris for å holde seg til to barn

Her i Norge får vi stadig høre statsminister Erna Solberg be norske kvinner om å få flere barn. Organisasjonen «Population Matters» i Storbritannia har derimot bundet seg til å hedre de parene som ikke får så mange barn - av hensyn til miljøet.

Les også: Gunhild Stordalen får hakeslepp over Solveig Kloppens overraskelsesgjest: – Nei, nei, nei

Forrige uke kunne organisasjonen avsløre at de har valgt å hedre prins Harry og hertuginne Meghan med pris for deres beslutning om å få maks to barn, skriver Page Six.

Organisasjonen vil berømme paret med 695 dollar for deres «opplyste beslutning» om å forbli en liten familie, og for å være forbilder for andre.

- Å ha en mindre familie reduserer vår innvirkning på planeten, og gir en bedre sjanse for våre barn, deres barn og fremtidige generasjoner til å blomstre på en sunn planet. Vi berømmer hertugen og hertuginnen for å ta denne opplyste beslutningen, og for å ha bevist at en mindre familie også er en lykkelig familie, sier organisasjonen i en uttalelse.

Det var i 2019 at prins Harry fortalte britiske Vogue at de planla å få maksimalt to barn for å begrense deres innvirkning på miljøet.

Paret fikk sitt andre barn forrige måned, datteren Lilibet. Fra før har de to år gamle Archie.

Les også: Erlend Elias om politikerkarrieren, kravene til drømmemannen og å fylle 40

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» i sommer! Hele sesongen ligger ute der du hører podkast!