Gå til sidens hovedinnhold

«One Tree Hill»-stjernen Sophia Bush: – Vi ble kontrollert og manipulert

Se hva vi fant...

Skuespilleren ser på tiden i suksess-serien med nye øyne i dag. Mens Emma Stone avkrefter bisarre Spice Girls-rykter.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den populære dramaserien «One Tree Hill», som rullet og gikk på TV-skjermen fra 2003 til 2012, gjorde de medvirkende skuespillerne til stjerner nærmest over natten.

Flere av hovedrolleinnehaverne hadde lite eller ingen skuespillererfaring fra før av, og overgangen fra å være ung, lovende skuespiller med store drømmer til å faktisk ha en rolle i en populær ungdomsserie var utvilsomt stor for flere.

Les også: «One Tree Hill»-stjernen truet med å slutte som skuespiller etter «upassende» scener

Det var den i alle fall for Sophia Bush (38), som spilte rollen som Brooke Davis i serien. I podkasten «Chicks in the Office» forteller Bush ærlig om hvordan hun opplevde dette.

Og 38-åringen er ikke akkurat fornøyd med hvordan hun og de andre unge kollegene ble behandlet på sett.

– Forventet at vi var voksne

Selv var Sophia Bush i 20-årene da serien ble spilt inn, og minnes blant annet at det ble forventet at de visste «alt» om hvordan et sett fungerte da de kom på jobb for første gang.

– Vi skulle vite alt og ha alle svarene, men vi kjente ikke engang til de tekniske begrepene. De sa for eksempel «stå på merket», men vi visste jo ikke hva er merke var, sier Bush.

– De forventet at vi var voksne, men samtidig ble vi på mange måter sett på som bønder på et sjakkbrett, sier hun.

Les også: Brett Claywell fra «One Tree Hill» til Nettavisen: – Det var mye drama bak kulissene

Bush beskylder også enkelte i produksjonen for å manipulere de unge stjernene. Uten at hun nevner navn skal dette ha vært «voksne de stolte på», sier hun i podkasten.

– Vi stolte på dem, men skjønner nå at de var veldig kontrollerende og manipulerende. De ville ikke at vi skulle bli for gode venner, for de trodde vi kom til å slå oss sammen og be om mer penger. Det er så rart, og ting jeg virkelig ikke var klar over den gang, forteller den populære skuespilleren.

Avkrefter Spice Girls-rykte

Den amerikanske skuespilleren Emma Stone (32) er for tiden aktuell med filmen «Cruella», en krimkomedie basert på karakteren Cruella de Vil fra filmen «101 Dalmatinere».

Storfilmen kom ut i slutten av mai i år, noe senere enn planlagt. Dette fordi innspillingen ble utsatt som følge av at hovedrolleinnehaveren brakk skulderen før innspillingen startet i 2019, og nå forklarer Stone hva som faktisk skjedde.

Se traileren til Stones nye film i videoen under:

Lenge har det nemlig gått rykter om at comebacket til popgruppen Spice Girls hadde en finger med i spillet da uhellet var ute for 32-åringen, og at skulderen ble brukket da Stone var på konsert med dem i London før innspillingen.

Dette ryktet kan imidlertid Stone avkrefte i et nytt intervju med talkshowstjernen Ellen DeGeneres (63), ifølge E! News.

– Jeg brakk skulderen i juni 2019, og innspillingen av «Cruella» skulle starte i august eller kanskje til og med i juli samme år. Og jeg brakk skulderen på to steder. Men av en eller annen grunn ble historien at jeg brakk skulderen på Spice Girls-konserten. At jeg satt på skuldrene til noen, falt og brakk min egen skulder. Og det er ikke sant, sier Stone.

Les også: Derfor «måtte» Hadia Tajik og Kristian Skard gifte seg: – En regel i Norge

Skulderen ble nemlig brukket dagen før, da Stone var på en fest i London og skled på et glatt gulv.

Videre forklarer skuespilleren at hun var på Spice Girls-konsert dagen etter at skulderen ble brukket. Da hadde hun vært hos legen, men røntgenbildene var ikke tydelige nok.

Først da konserten var over fikk hun beskjed om at skulderen faktisk var brukket på ikke ett, men på to steder.

Ble avhengig som tenåring

Kelly Osbourne (36) har flere ganger snakket om problemene hun har hatt med diverse rusmidler, og da hun nylig gjestet Facebook-showet «Red Table Talk» fortalte hun hva som startet det hele. Det skriver blant andre Mirror.

Det var da Osbourne som 13-åring opererte mandlene at hun for første gang fikk smertestillende på resept.

– De ga meg Vicodin. Og det var alt jeg trengte, sier hun.

Les også: Derfor røpet Marte Bratberg graviditeten: – Ville egentlig holde det hemmelig

– Jeg gikk fra å konstant høre stemmer i hodet som sa: «Du er stygg, du er ikke bra nok, ingen liker deg, du fortjener ikke dette, folk liker deg bare fordi du har kjente foreldre», til å ikke høre noe. Jeg følte at livet ga meg en klem, minnes hun.

Derfra gikk 36-åringen over til hardere stoffer, som heroin, fordi det var billigere, ifølge Osbourne.

Kjendisdatteren er i dag rusfri, selv om hun i april hadde et tilbakefall etter fire år uten verken alkohol eller narkotika. På Instagram kunne hun imidlertid den gang forsikre fansen om at det gikk bra og at hun skulle fortsette å kjempe videre.

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet