*Nettavisen* Livsstil.

Ønsker å få minst to barn med spermdonor

FLERE BARN: Den britiske sangeren Cheryl Cole vil ha flere barn med spermdonor.

FLERE BARN: Den britiske sangeren Cheryl Tweedy vil ha flere barn - og vil bruke spermdonor. Foto: Doug Peters/Pa Photos (NTB scanpix)

Cheryl Tweedy (36) har sønnen Bear med One Direction-stjernen Liam Payne, men nå ønsker hun seg flere barn - uten en mann.

04.01.20 19:21

Nå avslører hun at hun ønsker å gi sønnen søsken ved å bruke utenlandsk spermdonor. Grunnen til at den britiske sangeren, kjent fra jentegruppa Girls Aloud, vil bruke donorsperm skal skyldes alderen hennes, ifølge Sky News.

- Hvis tiden var på min side og jeg var i 20-årene, ville jeg ventet og vurdert andre alternativer, eller ventet på noen jeg følte var riktig for meg, skal hun har sagt til The Times Magazine.

- Du kan møte noen, og det føles fantastisk i ett år, men det er aldri noen garanti fordi det er så mye som kan skje. Livet er et morsomt gammelt spill, fortsetter hun, som nå ønsker å få minst to barn med spermdonor.

Forholdet til sønnens far, Liam Payne, tok slutt i 2018. Cheryl har også vært sammen med flere andre kjente folk, og var gift med fotballspilleren Ashley Cole fra 2006-2010, og den franske restauranteieren Jean-Bernard Fernandez-Versini fra 2014-2016, før hun ble sammen med Payne.

I 2008 var Cheryl dommer i den britiske versjonen av X-factor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag