Obs: spoiler! Saken inneholder detaljer fra onsdagens episode av «Paradise Hotel».

Her bryter hun den hemmelige avtalen:

Den siste uken på «Paradise Hotel» har det vært «opp/ned»-tema på hotellet, og som programleder Triana Iglesias har gjort det klart for deltagerne hele uken:

- Forvent det uforventede.

Og det uforventede er absolutt det som preger parsermonien på luksushotellet denne uken.

Les også: Dette er de nye «Skal vi danse»-kjendisene

For mens det er damene på hotellet som stresser dagen lang om hvem som skal stille seg bak hvilken mann under parsermonien, viser det seg at det ikke bare er en, men to deltagere som skal forlate programmet onsdag.

Både Ådne Onarheim og Maiken Utsi må forlate hotellet onsdag, og ingen av de går ut med et smil. Snarere tvert i mot.

Forsto tema tidlig

For tema denne uken har vært med på å skape forvirring inne på hotellet, men en av de som skjønte hva tema betydde tidlig er Onarheim.

- Det var «Stranger Things»-tema, og jeg har sett den serien så jeg skjønte tidlig litt hva det gikk i. Men ingen av oss hadde kontroll på noe som helst, forteller han til Nettavisen.

- Jeg var veldig klar for en sånn uke, og satt og ventet på når den typiske «mørke» uken skulle komme.

Les også: BBC brukte norsk låt i rørende hyllest: – Den største ære, sier artisten selv

Men selv om uken absolutt har gitt assosiasjoner til den populære Netflix-serien, kunne ikke bakkunnskapene redde Onarheim i onsdagens parsermoni.

Han var en av de som ofret seg for sin partner tidlig i uken, i tillegg til at han var leder av den såkalte «vennegjengen» og han var en av de som satt på parsermonien, var det ingenting skulle tilsi at han måtte ut av hotellet.

Men med en demon på hotellet, nemlig Shirin Antaki, var likevel ikke alt det nok for å overleve parsermonien, og han ble byttet ut av Antaki mot Ludvig Dyreng.

Skuffet over kompisen

Selv om det var Antaki som sto for valget med å bytte ut Onarheim med Dyreng, var det likevel Dyreng som fikk høre det av de to deltagerne som måtte sjekke ut.

- Med en gang vi får vite av Triana at Shirin fikk muligheten til å bytte ut en gutt på hotellet, snudde jeg mot Victoria og sa «fuck meg», sier Onarheim til Nettavisen.

Les også: «Robinsonekspedisjonen» er tilbake etter fem år: Dette er de nye deltakerne

Han sier til Nettavisen at han følte seg lurt av Dyreng tidligere i uken etter at han overtalte han, Maiken Utsi og Victoria Langfjell til å stemme Antaki inn på hotellet, til tross for at hun var demonen.

- Jeg var egentlig forbanna på Ludvig, fordi jeg følte han hadde lurt meg, forteller han.

Innrømmer at hun brøt en avtale

Dyreng derimot forteller i episoden at han og Antaki i utgangspunktet hadde en annen avtale, nemlig at Markus Grøneberg var den som skulle byttes ut. Likevel valgte Antaki å gå sin egen vei under seremonien.

Antaki innrømmer til Nettavisen at det i utgangspunktet var en avtale mellom henne og Dyreng om at Grøneberg skulle ut av hotellet, men at hun valgt å gi blanke i det når det kom til valget.

- Ludvig ville at vi skulle sende ut Markus, så vi hadde en avtale om det. For meg var det i utgangspunktet egentlig ett fett hvem av Ådne eller Markus som skulle sjekke ut, forteller Antaki til Nettavisen.

Les også:

Hun sier at hele grunnen til at hun valgte Onarheim over Grøneberg, var på grunn av valget Grøneberg tok tidligere i uken.

- Men siden Markus valgte å sende ut Josh istedenfor meg tidligere i uken, følte jeg at jeg skyldte han en. Så da gikk jeg for min egen mening, og dreit litt i hva Ludvig mente.

Med Onarheim og Utsi ute av hotellet betyr det at nå er Shirin Antaki, Amir Reza, Ludvig Dyreng, Victoria Langfjell, Imani Edvardsen. Markus Grøneberg, Erik Sæther og Thea Draskovic er klare for semifinale i «Paradise Hotel».