Gå til sidens hovedinnhold

Opplevde å bli seksuelt trakassert. Nå har Taylor Swift montert et overvåkingskamera på rumpa

Taylor Swift:

- Hvis noe liknende skjer igjen har jeg bevis fra hver eneste vinkel, sier sangstjernen.

I 2013 gikk countrypopsangeren Taylor Swift hardt ut mot den amerikanske DJ-en David Mueller og anklaget ham for seksuell trakassering, etter at han skal ha tatt henne på rumpa under en fotoseanse før en konsert i Colorado:

Påstandene om at Mueller skal ha tatt hånden sin opp under kjolen hennes og tatt henne på rumpa, førte til at Mueller mistet jobben som DJ og radiovert etter at Swift hadde kontaktet sjefene hans.

Selv ønsket ikke Swift at hendelsen skulle bli offentlig kjent, men da Mueller saksøkte sangstjernen for tre millioner dollar sprutet blekket hos de internasjonale avisene.

Etter tre år med stort pressetrykk og overskrifter, tapte Mueller rettssaken.

Les også

Taylor Swift i trekantdrama med Bieber og manageren: – Mobbet meg på mitt svakeste

- Ikke en gang til

Rettssaken rundt anklagene, og det mye omtalte bildet, har fått mye oppmerksomhet.

Det har vært en svært stor påkjenning for alle involverte, og Swift har nå tatt grep for å unngå at hun må gå gjennom det samme igjen.

Artisten har nemlig montert et overvåkingskamera på rumpa.

- Hvis noe liknende skjer igjen har jeg bevis fra hver eneste vinkel, skal sangstjernen ha uttalt, ifølge Fox News.

Ifølge nettstedet er det spesielt under arrangementer som rød løper og «meet-and-greet» at stjernen vil ta i bruk kameraet.

- Du ødela livet mitt

Til tross for at det var flere som vitnet for Swift under rettsaken, blant andre hennes egen livvakt, var Mueller helt uenig i rettssakens dom. I et større intervju med Radar i juli i fjor sa han at rettssaken har ødelagt livet hans.

- Nå er jeg redd for å i det hele tatt snakke med kvinner. Jeg føler jeg er i fengsel, jeg er ikke meg selv lenger, jeg våger meg ikke i nærheten av kvinner, uttalte han til nettstedet og hevdet at han tidligere ble omtalt som en «gentleman» overfor kvinner.

- Hvordan kan du leve med deg selv, du ødela livet mitt. Jeg var ikke klar for at bildet skulle bli tatt. Jeg innrømmer at det ble litt kleint, men jeg tok aldri på henne, sa han videre og rettet mot Swift.

Les også

Taylor Swift med ny støtte til norskættede Phil Bredesen før viktig valg

Les også

Taylor Swift deler 30 erfaringer fra 30 år

Kommentarer til denne saken