«CBS presenterer Oprah med Meghan og Harry», sendes mandag 8. mars klokken 21.30 på TV3 og Viafree.

Det melder NENT Group i en pressemelding torsdag ettermiddag. I programmet setter prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) seg ned med talkshow-dronningen Oprah Winfrey (67) for en intim samtale.

Les også: «Hemmelig» e-post avslører bekymring rundt hertuginne Meghan: – Hun mobber ansatte

Ifølge pressemeldingen går hertuginnen inn på både ekteskap, morsrollen filantropisk arbeid i intervjuet, i tillegg til at hun snakker om hvordan det er å gå inn i livet som kongelig og hvordan hun håndterer livet under intenst offentlig press.

Sammen med ektemannen letter hun også på sløret om hvorfor de flyttet til USA og hva de drømmer om for fremtiden.

Slo tilbake mot anklager

Hertuginne Meghan har de siste dagene måttet tåle mye skriverier om seg selv, etter at The Times tidligere denne uken delte en e-post sendt innad i det britiske kongehuset.

I e-posten fra 2018 hevdet en av hertugparets tidligere ansatte at han og flere andre var bekymret for hvordan Meghan behandlet enkelte av de ansatte. Blant annet ble det hevdet at hun mobbet to av de ansatte helt til de sluttet.

Les også: Sofia Vergara fikk medhold etter lang rettsstrid: Eksforloveden får ikke «barna»

Hertuginne Meghan tok på sin side fullstendig avstand fra disse påstandene. En talsperson for hertugparet sa det hele var «en svertekampanje basert på skadelig feilinformasjon».

– Hertuginnen er såret over det siste angrepet på karakteren hennes, uttalte talspersonen og la til:

– Hun har selv vært et mål for mobbing, og er dypt forpliktet til å støtte dem som har opplevd smerte og traumer.