Søndag kveld ble det mye omtalte intervjuet med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) sendt på amerikansk TV, og siden har presse verden over omtalt temaene de snakket med talkshowdronningen Oprah Winfrey (67) om.

Blant annet kom det frem at Meghan på et tidspunkt har hatt selvmordstanker, og hun la heller ikke skjul på at det var utfordrende å gifte seg inn i den britiske kongefamilien. Det som trolig vakte mest oppsikt, handlet derimot om sønnen.

Les også: Legger seg flat etter Meghan-kritikken

Meghan og Harry ønsket i mai 2019 sønnen Archie velkommen til verden, og venter nå sitt andre barn – ei jente.

Da 39-åringen gikk gravid med sønnen skal det imidlertid ha vært bekymring innad i kongefamilien om babyens hudfarge, og prins Harry skal ha fordømt slektningene sine for å ikke være mer kritiske til koloniale undertoner i media.

Meghan ville derimot ikke si noe om hvem det var som var bekymret, men Winfrey kan nå utelukke enkelte.

Det var da Winfrey mandag ettermiddag dukket opp i «CBS This Morning» at hun kunne dele ytterligere detaljer fra intervjuet, samt vise noen klipp som hittil ikke har blitt delt.

Da forsikret hun om at uttalelsene om Archies hudfarge ikke kom fra dronning Elizabeth (94) eller prins Philip (99).

Les også: Sterke reaksjoner på Meghan og Harry-intervjuet

– Han sier ikke hvem som var med i samtaler om dette, men han vil forsikre seg om at jeg visste – og kunne dele videre, om mulig – at hans bestemor og bestefar ikke var med i de samtalene, forteller Oprah Winfrey på vegne av prins Harry.

I et av de nye klippene avslører også prinsen at rasisme var en medvirkende årsak til at han og familien flyttet.

– Det spilte en stor rolle, ja, svarer 33-åringen på spørsmålet.