CHATEAU NEUF (Nettavisen): Lørdag kveld arrangeres Regnbuegalla 2023, hvor flere kjendiser er invitert. Ifølge arrangøren skal Regnbuegalla «løfte frem og hedre våre små og store hverdagshelter som har vist mot og styrke og stått opp for frihet, toleranse og aksept».

Blant de profilerte som er invitert, finner vi blant annet også Noman Mubashir, Emma Ellingsen, Märtha Louise, LilIi Bendriss, Jan Thomas og Erna Solberg, for nevne noen.

Mye tid sammen

Før showet skulle starte, fikk Nettavisen tid til et intervju med Mia Gundersen. 61-åringen kom imidlertid ikke alene. Ved sin side hadde hun sin nye kjæreste.

– Dette er Aleksander, kjæresten min. Jeg tror vi har vært en gang sammen på rød løper før, men det er relativt nytt. Vi har brukt masse tid i det siste med å bli kjent med hverandre, sier hun til Nettavisen.

– Hvordan traff dere hverandre?

– Det har jeg ingen kommentar til, svarer en lattermild Gundersen før hun og kjæresten går videre..

Artisten avslørte sin nye kjæreste offentlig for første gang i desember i fjor, etter at hun endret sivilstatusen sin på Facebook til «i et forhold».

Politiet på plass

Lørdag kveld opplyser politiet at de er på plass for å hjelpe til med sikkerheten under arrangementet. Det bekrefter operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæther overfor NTB.

På gallaen lørdag kveld hedres både små og store profiler fra det skeive miljøet.

– Det har med den generelle trusselvurderingen å gjøre. Samtidig kan det selvsagt sees i lys av terrorhendelsen i fjor sommer, sier Nysæther om politiets tilstedeværelse, som først ble omtalt av Dagbladet.

Nysæther ønsker imidlertid ikke å kommentere hvor store ressurser politiet har på stedet.