Komiker Ørjan Burøe (47) og kona Marna Haugen (40) går fra hverandre etter 18 år. Det skriver Dagbladet.

Burøe og Haugen giftet seg i 2013, etter å ha vært kjærester i ti år. Nå har de derimot besluttet å gå hver til sitt.

Les også: Hans-Erik Dyvik Husby snakket åpent om døden før han selv gikk bort

– Det har vært en lang prosess, selvfølgelig. Men så kom vi bare til et punkt der vi ble enige. Begge tenkte nok innerst inne at den andre ikke ville være helt enig at brudd var løsningen, men så var vi faktisk det. Det var en enorm lettelse å oppleve, forteller Haugen i intervjuet med avisen.

Ifølge Dagbladet ble eksparet enige om å gå fra hverandre for allerede ett år siden, men overfor Nettavisen avkrefter Haugen dette. Noen ytterligere kommentarer om bruddet har hun foreløpig ikke å komme med.

Burøe har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Har prøvd å få det til å fungere

Overfor Dagbladet forteller det tidligere ekteparet at det ikke ligger noe dramatisk bak bruddet.

Haugen forteller at de gjennom lang tid har vokst fra hverandre, og at de flere ganger har prøvd å få forholdet til å fungere. Blant annet har eksparet gått jevnlig i parterapi.

Men selv om terapien ikke reddet ekteskapet, tror de nå at det har bidratt til at de sitter igjen med et nært vennskap.

Les også: Morten Sundli legger fotballskoene på hylla for godt: Dette skal han gjøre nå

Bor fortsatt sammen

Marna Haugen og Ørjan Burøe bor fremdeles sammen i eneboligen de eier i Ski. Dette fungerer inntil videre, selv om de etter hvert har planer om å flytte fra hverandre for godt.

Sammen har eksparet to barn, og Burøe har også to voksne barn fra et tidligere forhold.

– Vi vil alltid være en familie. Det er vårt hovedfokus, og det er ekstra viktig i denne fasen av livet, sier Burøe til avisen.

Rettelse: I en tidligere versjon av denne saken siterte Nettavisen Dagbladet på at Haugen og Burøe allerede for ett år siden besluttet å gå hver til sitt – som de skriver i sin sak. Dette sier Haugen overfor Nettavisen at ikke stemmer, så dette avsnittet er skrevet om.