Årets «Farmen kjendis»-sesong kommer ikke uten dramatikk. Det går nemlig en kule varmt når deltaker Ingrid Vik Lysne (31) opplevde at storbonde Ørnulf Høyer (66) hadde en «ubehagelig oppførsel» rettet mot jentene inne på gården.

Da det allerede var amper stemning på gården, eskalerte det fort i det Marit Andreassen (55) ble valgt som førstekjempe av Høyer.

– At du kan være en så skitfeig å velge en jente når vi er tre igjen er bare helt vanvittig, sa blant annet Andreassen i episoden.

Begrunnelsen til Høyer var at de to ikke kom særlig godt overens.

Les også: Får kritikk etter tordentale: – Kunne ventet til jeg var ferdig med å gråte

Ordvekslingen, som oppsto inne på gården, førte til at Andreassen beklagde til Høyer i etterkant av onsdagens episode. Det forteller han selv til Nettavisen.

Beklaget seg

66-åringen var imidlertid ikke klar over hva som ventet han i ukens episoder av «Farmen kjendis», og ble mildt sagt sjokkert da han mottok en rekke meldinger fra både presse og TV-seere.

Kort tid senere mottok han også en melding fra Andreassen der hun beklagde for oppførselen inne på gården.

I meldingen kommer det tydelig fram at 55-åringen angrer på hva hun sa om Høyer.

Til tross for at Høyer ikke ante hva han hadde i vente, forteller han til Nettavisen at han satt pris på unnskyldningen fra henne:

– Hun har sagt unnskyld, og det synes jeg er helt fantastisk. At hun har gått i seg selv og har dårlig samvittighet, det står det kjempestor respekt av, sier han til Nettavisen.

Høyer påpeker at han selv ikke har sett episoden, men ønsker likevel ikke å ha noe uoppgjort med de andre deltakerne.

Overfor Nettavisen bekrefter Andreassen at hun sendte en melding til Høyer for å beklage.

– Jeg liker Ørnulf, og jeg er veldig lei meg for at det ble så harde ord. Derfor har jeg bedt han om unnskyldning, sier hun til Nettavisen og fortsetter:

– Det er klart jeg angrer. Jeg skulle ønske jeg var klokere og ikke brukte den type ord. I den situasjonen klarte jeg ikke forstå det.

Prøver å skape et TV-øyeblikk

Episoden som nå ligger ute på TV 2s egen strømmetjeneste inneholdt i utgangspunktet flere samtaler mellom enkelte av deltakerne om Høyers handlinger inne på TV 2s realitygård.

Dette ble imidlertid klippet bort før episoden ble publisert på strømmetjenesten natt til onsdag, ifølge Se og Hør. Høyer skal nemlig ha reagert på innholdet, og kjente seg ikke igjen.

Nå forteller 66-åringen at oppholdet på den idylliske gården ikke ble slik han hadde sett for seg.

Høyer var nemlig klar for å leve ut drømmen om en oppdagelsesreise, og å leve på en gård 100 år tilbake i tid.

– Jeg så for meg at «Farmen» var et sted man kunne lage mye god energi og spre glede. Jeg hadde gledet meg helt vilt til å jobbe hardt og ha det gøy.

Les også: Angrer på egen reaksjon: – Tenkte: «Hva f**n er det du sier?»

Han opplevde imidlertid at enkelte av deltakerne var på gården av ulike grunner:

– Det ble mye drama fordi noen prøver å skape et TV-øyeblikk. Jeg var ikke forberedt på at det skulle bli sånn, avslutter han.