For et snaut år siden kom nyheten om at en av tidenes mest suksessrike amerikanske TV-serier, «Sex og Singelliv», skulle komme med en oppfølger, «And Just Like That».

Skuespiller Chris Noth (67), som nå har returnert i oppfølgeren og spiller populære Mr. Big i har nemlig stått i stormen den siste uken, etter at tre kvinner har stått fram og anklaget skuespilleren for seksuelle overgrep.

Les også: Libuše Šafránková pryder norske tv-skjermer hver jul. Men hvem var hun?

Under en pressekonferanse På lille julaften stod en fjerde kvinne frem å anklaget skuespilleren for å ha forgrepet seg på henne seksuelt.

Den siste kvinnen i rekka er musikkartisten Lisa Gentile som hevder at hun ble overgrepet i sin egen leilighet i 2002, etter at skuespilleren tilbydde å kjøre henne hjem fra en restaurant i New York.

Kysset og klådde på henne

Gentile fortalte under pressekonferansen at skuespilleren inviterte seg selv opp i leiligheten hennes og raskt begynte å tvangskysse henne inne på kjøkkenet.

– Han siklet over hele meg, og jeg ble raskt ukomfortabel, forteller hun, ifølge Page Six.

Videre beskriver hun at Noth ble enda mer aggressiv og begynte å klemme hardt på puppene hennes.

- Jeg prøvde å få han til å stoppe, men da dyttet han hendene mine nedover mot penisen hans, forteller hun videre.

Da hun til slutt fikk dyttet skuespilleren unna ga hun klar beskjed om at det ikke var dette hun ville. Da skal skuespilleren ifølge Page Six blitt provosert og kalt henne en «luremus» og en «bitch», før han stormet ut av leiligheten.

Les også: James Franco innrømmer: – Jeg hadde sex med studentene mine, og det var feil

Avviser anklagene

Noth gikk raskt ut og avviste de tre første anklagene.

- Historiene er fullstendig oppspinn, og de påståtte hendelsene som er detaljert beskrevet virker bare som dårlig fiksjon, uttalte en representant for Noth til nettstedet People fredag, og la til:

- Som Chris sa i går: han har aldri, og ville aldri, gått over den streken.

Skuespilleren har også satt et spørsmålstegn ved tidspunktet kvinnene har valgt å stå fram, da møtene skal ha skjedd for flere år siden.

Står fram for å støtte de andre kvinnene

Gentile forteller at Noth ringte henne dagen etter og truet med å ødelegge karrieren hennes dersom hun fortalte om hendelsen til noen.

– Han advarte meg om at hvis jeg noen gang fortalte en sjel om hva som skjedde den natta, skulle han ødelegge karrieren min og sørge for at jeg stod på svartelista i bransjen, fortalte hun torsdag.

Nå forteller hun at hun har valgt å stå frem for å støtte opp om de andre kvinnene som har anklaget Noth.

Les også: Håvard Lilleheie er blitt pappa for andre gang

I en felles uttalelse delt i sosiale medier på mandag, publiserte «Sex og singelliv»-kollegene Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davisskriver de tre skuespillerne at de støtter kvinnene som har stått fram med sine historier.

«Vi er veldig lei oss over å høre anklagene mot Chris Noth. Vi støtter kvinnene som har stått frem og delt sine smertefulle opplevelser. Vi vet det må være en vanskelig ting å gjøre, og berømmer dem for det», skriver de i den korte uttalelsen.