Den britiske superstjernen Adele Adkins (33) flyttet fra London til Los Angeles i 2016. Bakgrunnen den gang var fordi hun synes det var for dyrt å bo i London.

– Jeg ville ha frisk luft og et sted jeg kunne se himmelen. Da jeg fikk Angelo (sønnen hennes, journ. anm) fant jeg ut at om du ikke har en plan når det regner ute, så er du «fucked». Og huset jeg har i Los Angeles har jeg aldri råd til i London noensinne, uttalte superstjernen til Vogue den gang.

Les også: Adele kuttet all kontakt med sin alkoholiserte far. Først da han lå for døden ble de gjenforent

At det skorter på økonomien til 33-åringen viser det seg tilsynelatende ikke å gjøre. Ifølge TMZ er Adele på flyttefot i igjen - denne gang skal hun ha lagt inn et bud på en villa til svimlende 58 millioner dollar, noe som tilsvarer i overkant av 500 millioner norske kroner.

Halvert pris

Ifølge utenlandske medier, deriblant TMZ, skal boligen som Adele har lagt inn et bud på, mer eller mindre være i boks. Går alt etter planen er kjøpet gjennomført i slutten av måneden.

Huset, som befinner seg i Beverly Hills, er ikke et hvilket som helst hus. På 1990-tallet bygde «Rocky»-stjernen eiendommen etter den enorme filmsuksessen «Rocky». Huset ble imidlertid lagt ut på markedet i fjor med en sum på intet mindre enn 110 millioner dollar.

Ifølge kilder til TMZ skal superstjernen hatt problemer med å selge luksusvillaen, og skal ha satt ned prisen en rekke ganger de siste månedene.

Går kjøpet til Adele i boks, har hun dermed kjøpt drømmehjemmet for under halvparten av prisen Sylvester Stallone i utganspunktet ønsket å selge livsverket sitt for.

Eksklusiv perle

TMZ opplyser om at artisten ønsker et større hus, og det ønsket går virkelig i oppfyllelse dersom alt går etter planen.

Luksusboligen ligger i det eksklusive området «North Beverly Park» og er arkitekttegnet av den anerkjente arkitekten Edward Granzbach.

Les også: Iselin Guttormsen selger Oslo-leiligheten

Dette er en av de største eiendommene i Beverly Park. Tomten er på hele 3,6 dekar, med en utsikt de fleste bare kan drømme om. Huset på 2000 kvadratmeter inneholder seks soverom, ni bad, treningsrom, kunststudio og et eget gjestehus på to etasjer. Med andre ord er det mer enn nok plass!

I tillegg kommer «Infinity Pool», kinosal, panoramautsikt og en egen bar med på kjøpet.

Foreløpig har verken Adele Adkins eller Sylvester Stallone uttalt seg om det eventuelle kjøpet. Flere eiendomseksperter forteller til TMZ at 58 millioner dollar for denne eiendommen er «et direkte ran».