Etter nyheten om at en av verdens mest kjente realityserier «Keeping Up With The Kardashians» var ved veis ende, tok seerne til sosiale medier for å uttrykke deres store sorg og hyllet den populære realityserien som har rullet på TV-skjermer verden rundt i 14 år.

Siden den gang har mistanken om et nytt program, basert på den verdenskjente familien, vært stor blant de største tilhengerne. På tampen av 2021 så det ut til at fansen hadde rett, da ble det nemlig kjent at Kardashian-sagaen fortsetter.

Les også: Slutt etter 20 sesonger: Dette visste du kanskje ikke om «Keeping Up With The Kardashians»

Ifølge Page Six returnerer Kardashian-klanen tilbake på TV-skjermen i 2022. På nyttårsaften kunngjorde den Disney-eide strømmetjenesten Hulu at en fortsettelse følger. Det kunngjorde de ved å dele en kort teaser og avsløre tittelen på oppfølgerserien: «The Kardashians».

Uten å røpe den offisielle premieredatoen, røper strømmetjenesten at ventetiden til den nye realityserien starter når nedtellingen til det nye året avsluttes.

Én detalj stjeler all oppmerksomheten

Selv om halvparten av de populære reality-profilene ikke deler samme etternavn, ser du ut til at Kardashian/Jenner-familien vil fortsette å gå under deres kjente merkevare: «The Kardashians».

Også Kourtney blir å se i den kommende serien, til tross for at hun uttrykte stor misnøye på tampen av den siste sesongen.

– Jeg har filmet dette programmet i ett sett i 14 år nå. Jeg følte meg ikke fullstending oppfylt og det begynte å bli et giftig miljø for meg å fortsette å bruke så mye tid av livet mitt på, fortalte hun til Vogue i 2020.

Selv om den korte teaseren kun gir oss 15 sekunder, er det imidlertid én detalj som stjeler oppmerksomheten til fansen.

– Ansiktsuttrykket til Kourtney får meg til å tenke at Kim står ved siden av henne og peker en pistol mot henne, og tvinger hun til å gjøre denne promoen, skrev en fan på Twitter etterfulgt av flere latter-emojis.

En annen understreker at Kourtney ikke ser like begeistret ut for å lage en oppfølger som de andre. I tillegg svarer en annen fan at realitydeltakeren ikke klarer å late som at hun trives.

Innspillingen skal allerede være i gang

Ifølge Page Six skal innspillingen allerede være i gang etter Kourtneys ekskjæreste, Scott Disick var ute å spise lunsj sammen med Kourtneys mamma, Kris Jenner.

Da de to møttes for å spise lunsj tidligere i høst skal kameraene ha rullet i vei i forbindelse med den kommende oppfølger-serien.

Store reaksjoner i kommentarfeltet

Etter at det ble kjent at den tjuende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians» ville være deres siste, tok flere av reality-deltakerne til sin private Instagram-profile og takket seerne for å ha fulgt dem i lang tid.

Kim Kardashian (41) delte blant annet et bilde på Instagram og takket seerne for å ha fulgt med så lenge og hjulpet henne med å komme dit hun er i dag.

«Jeg ville ikke vært der jeg er i dag uten «Keeping Up With The Kardashians». Jeg er så takknemlig overfor alle som har fulgt med og støttet meg og familien gjennom de siste utrolige årene. Dette programmet har oss til hvem vi er, og jeg vil for alltid stå i gjeld til alle som spilte en rolle i å forme karrieren og forandre livene våre. Med kjærlighet og takknemlighet, Kim», skrev 41-åringen til den nyheten.

Over 200.000 fans tok til kommentarfeltet for å uttrykke sorgene deres, deriblant en beskriver nyheten som slutten på en æra, mens en annen utrykker hvor lei se hun er og legger til at hun vil savne alle de fantastiske øyeblikkene som ble til underveis.

Les også: Kim Kardashian vil bli advokat