GAMLE LOGEN/OSLO (Nettavisen): Fredag kveld var den røde løperen rullet ut i anledning årets Vixen Awards, og nærmest alt som kan krype og gå av influensere dukket opp til den årlige prisutdelingen i hovedstaten.

Det ble delt ut et drøss av priser til så og si hele influenser-Norge, og blant de 17 kategoriene er «Årets Influencer», «Årets Stjerneskudd», og «Årets Forbilde».

Les også: Mads Hansen dropper Vixen: – Ikke gira på å assosieres med den bransjen

Det var en kjendisstung gjesteliste, men det var ikke alle som tok turen til den Gamle Logen. Mads Hansen (38) har valgt å utebli fra kveldens arrangement. Han vil ikke assosieres med influnserbransjen, dette til tross for at han er nominert i kategorien «Årets Influencer».

Ville ikke prate med pressen

Komiker Martha Leivestad (28) var derimot til stede for anledningen. Den siste uken har hun mottatt mye kritikk og hets i et kommentarfelt etter at hun deltok i «Rikets Roast» på VGTV i helgen.

Hun har fått mye støtte i etterkant, blant andre fra komikerkollegaer som Marlene Stavrum (28) og Sigrid Bonde Tusvik (42).

Leivestad lot seg fotografere på presseveggen sammen med Gisle Agledahl (32), men hun unngikk å snakke med den oppmøtte pressen fredag kveld.

Nettavisens reporter på stedet fikk beskjed av Leivestads management at hun ønsket ikke å snakke med pressen.

Avslørte brudd etter brudd

En som derimot tok seg tid til en prat var influenser Øyunn Krogh (27). Hun kom imidlertid med en avsløring: Hun har aldri vært så singel før som hun er nå.

– Jeg er veldig singel, sier Krogh til Nettavisen.

Hun var tidligere sammen med Levi Try, men de gikk hver til sitt i sommer etter flere år som kjærester. De kjøpte en leilighet sammen de aldri fikk flyttet inn i sammen.

Ikke lenge etter bruddnyheten ble det kjent at Krogh hadde fått en ny spesiell mann i livet sitt. Han ble holdt mer anonymt, men nå ser det ut til at romansen har tatt slutt.

– Hvem vet, kanskje vi møtes igjen? sier hun lurt.

Ifølge Krogh er hun singel for første gang på flere år, og hun gleder seg til å finne mer ut av hvem hun egentlig er. Men å finne kjærligheten igjen er ikke hennes første prioritet nå.

– Er du på dater'n?

– Ikke etter kjærligheten, sier 27-åringen lurt og legger til:

– Jeg skal finne meg sjæl ved å finne andre. Nå skal jeg være ekstremt egoistisk.

Krogh er derimot ikke den eneste som kunne røpe at hun er blitt singel. Artist Ingeborg Walther (24) avslørte også at hun har nylig gått gjennom et brudd:

– Jeg føler meg veldig fri. Jeg føler jeg kan se hva som skjer, sier Walther med et smil om munnen.

Livet som singel tar hun med ro, men hun holder seg unna Tinder. Hun foretrekker å date naturlig, noe hun også har gjort den siste tiden.

– Eh, ja … Jeg har vært på noen dates. Men jeg tror jeg skal være singel en stund, sier Walther.

Derfor ble kjæresten til Iselin Guttormsen hjemme

Iselin Guttormsen (36) er derimot ikke singel. Da hun deltok i fjorårets sesong av «Skal vi danse: All Stars» fant hun kjærligheten på parketten med dansepartneren Catalin Andrei Mihu (28).

Siden har de utviklet en romanse, og selv om Guttormsen er litt forsiktig med kjærestestemplet, er det tydelig at både hun og hennes barn er komfortable med Mihu.

Guttormsen dukket nemlig opp alene på prisutdelingen, og hun kunne fortelle overfor Nettavisen at Mihu tilbringer fredagskvelden med hennes to barn.

Se hvorfor i videoklippet her:

Sexologen møtte opp i finstasen, og den glamorøse kjolen hennes hadde reist langt for anledningen. Ifølge 36-åringen er det ingen ringere enn Mihus mor som har sydd den glitrende kjolen, og at det var hennes utkårede som valgte ut kveldens antrekk på Guttormsens vegne.

– En barndomsdrøm

Fjorårets vinner av influenser innen skjønnhet, Leah Behn (17) dukket opp i godt selskap. Søstrene Maud (19) og Emma (14), og mor Märtha Louise (51) glimret med sitt fravær på den røde løperen, men ifølge 17-åringen var de alle til stede for å støtte Behn som er nominert til årets influenser innen kategorien Beauty.

Tidligere denne uken delte 17-åringen en bildeserie på Instagram fra den nyeste utgaven av norske Elle, hvor hun har fått et stort oppslag. Bildene ble godt mottatt på sosiale medier, og Behn ble hyllet for bildeserien.

Da Behn tok en prat med Nettavisen på den røde løperen måtte hun nærmest klype seg i armen over at hun har fått være en del av motemagasinet.

– Det er 100 prosent en barndomsdrøm, sier Behn til Nettavisen.

Les også: Hyllet kona fra scenen under Vixen Awards: – Velger å stå i dritten hver eneste dag

Hun forklarer videre at det hele føles veldig surrealistisk og at hun er svært takknemlig for modelloppdraget.

Kom med stikk til Kylie Jenner

De fiktive karakterene Tina og Bettina, spilt av Henrik Thodesen (42) og Odd-Magnus Williamson (42), troppet også opp på den røde løperen. Komikerduoen lot seg intervjuete som de kjente karakterene som stammet fra «Torsdag kveld fra Nydalen» for å promotere deres nye film, «Tina og Bettina 2».

Det var ikke hvilket som helst antrekk de dukket opp i, det viste seg at de tok inspirasjon fra Kylie Jenner (25). Hun dukket nemlig opp på Paris Fashion Week med en svart kjole som hadde et noe uvanlig tilbehør, nemlig et stort, dog uekte, løvehode.

– Vi har valgt to utrydningstruede arter fra Norge, isbjørn og elg, sier duoen om antrekket og legger til:

– Det er et statement.

På spørsmål om hva deres budskap til regjeringen, har de begge hvert sitt svar:

– Pass på isbjørn og elg, sier Bettina, mens Tina er klar i sin tale:

– Skattelette til de på Smestad.

Håper ikke vannet går

Andre har derimot valgt mer typiske rød løper-antrekk, blant andre høygravide Sara Emilie Tandberg (30).

Hun og hennes ikke navngitte samboer venter for tiden deres første barn, mens Tandberg har to barn fra før av. Hun viste stolt frem den snart poppeklare magen på den røde løperen.

– Det er ikke ofte jeg kommer til å få oppleve det, så jeg får bare gå «all in» tenker jeg, sier «Bloggerne»-profilen til Nettavisen.

– Hva er forventningene til i kveld?

– At vannet går, ler hun.

Se kjendisene på den røde løperen: