BERGEN (Nettavisen Livsstil): Publikum måtte tørke tårene da Tonje Frøystad Garvik plutselig gikk ned på kne foran kjæresten Lene Sleperud - midt under Gullruten:

- Vil du gifte deg med meg?

Romantisk frieri

Paret er kjent fra fjorårets Farmen, hvor Garvik til slutt stakk av med seieren.

De lurte «alle» da de unnlot å fortelle de andre «Farmen»-deltakerne at de var kjærester gjennom store deler av konkurransen.

I kjent stil kjørte Gullruten "kiss cam", og landet til slutt på Farmen-paret. Foran en fullsatt Grieghallen, fridde Garvik til sin kjære - med Shania Twain-låta "From this moment" i bakgrunnen.

Fytter sammen

Frieriet til Garvik kommer kort tid etter at det ble kjent at duoen valgte å ta forholdet et steg videre ved å bli samboere.

Til TV 2 tidligere i år kunne kjæresteparet, som har smeltet mange hjerter gjennom sin deltakelse i Farmen, bekregte at de har bestemt seg for å selge hver sin leilighet i Oslo, og er nå på jakt etter noe sammen.

- Vi er i gang med å se etter leilighet sammen. Etter at min leilighet er solgt, så skal vi begynne å gå på visninger, sa Garvik til kanalen.

Ifølge TV 2 er planen å starte samboertilværelsen allerede til sommeren.

- Vi har bestemt oss for at det er hyggelig å eie noe sammen. Vi er veldig trygge på hverandre, så jeg tror det blir koselig å flytte sammen, sa Sleperud.