Influenser Camilla Lorentzen (31) er gjest i denne ukens episode av Nettavisen-podkasten «Schendis», der hun letter på sløret om privatlivet, kjærlighetslivet og fremtidsplaner.

Les også: Røper detaljer fra frieriet: – Jeg begynte å grine med en gang

31-åringen, som har over 100.000 følgere på Instagram, avslørte i juni at hun hadde funnet lykken med venninnen Julie Visnes (24). Siden den gang har det gått fort i svingene for kjæresteparet – som i dag er både samboere og forlovet.

Visnes fridde i midten av november, og paret begynte nesten umiddelbart å planlegge bryllupet.

Går alt etter planen blir de to erklært for rette ektefolk i løpet av 2022, og i ukens episode av «Schendis» røper Lorentzen at familien trolig vil bli utvidet kort tid etter. Da blir det barn.

Hør podkast-episoden i spilleren under:

Ønsker seg to barn

Det er på spørsmål om hva som er Lorentzens favorittnavn at de kommer inn på temaet.

Disse vil hun nemlig ikke avsløre, da hun skal bruke dem selv. Det er snakk om to navn – et guttenavn og et jentenavn.

Lortenzen forteller at hun og kjæresten tidlig begynte å snakke om fremtidsplaner og barn, og at de begge er enige om at de vil ha to barn og at de vil bære frem hver sin. De har også allerede blitt enige om når familieforøkelsen skal skje.

– Vi tenker om cirka tre år. Eller, to og et halvt, kanskje. For nå er det vel et halvt år siden vi begynte å snakke om det, sier hun, og legger til at hun vil bære frem det første barnet:

– Jeg skal bære frem først, for jeg er gammel. Jeg er jo 31 år, jeg kan ikke vente i fem år. Da er jeg 70, ler hun.

Les også: Tidligere toppblogger Emilie Nereng (25) skulle gjerne gjort én ting annerledes i livet

Innholdsrikt halvår

Som nevnt har det gått veldig fort i svingene for Lorentzen og Visnes, som altså ble kjærester i juni.

Tidligere har influenseren fortalt til Dagbladet at de to først møttes på et arrangement gjennom Instagram for tre år siden, og at de lenge var bestevenninner før følelser oppsto.

– Vi har begge gått og følt på de samme tingene i noen uker, uten helt å ha funnet ut hvordan vi skal ta det opp uten å risikere og ødelegge det vi begge to så på som et perfekt vennskap, fortalte den populære influenseren til avisen da.

Les også: Leah Isadora snakker for første gang om tapet av pappa Ari Behn

– Jeg hadde egentlig bestemt meg for å være singel en god stund, og var ikke veldig forberedt på at jeg skulle få en kjæreste nå. I tillegg var det jo plutselig ei jente jeg ble sammen med – og det er jo også helt nytt, la 31-åringen til.

I november ble hun fridd til, og avslørte samtidig overfor VG at bryllupet mest sannsynlig blir i 2022.