Det skulle vise seg å ikke var lenger enn et drøyt år for ekteparet Pamela Anderson (54) og livvakten Dan Hayhurst. Nå har de gått hvert til sitt.

Bruddet bekreftes av kilder nær ekteparet overfor magasinet Rolling Stone.

– Pamela elsker like ektefølt som hun lever livet sitt, sier kilden til Rolling Stone. Videre beskriver kilden forholdet mellom Andreson og Hayhurst som en «pandemisk virvelvind».

Stormfullt kjærlighetsliv

Anderson fikk sitt internasjonale gjennombrudd på stjernehimmelen da hun gjorde braksuksess med tv-serien «Baywatch», der hun innehadde en av hovedrollene. TV-serien ruller fortsatt over tv-skjermer verden over, selv om det har rukket å gå 33 år siden første episode ble sendt for første gang.

Les også: Pamela Anderson gift i 12 dager: - Jeg betalte regningene hennes, og dette er takken jeg får

For mange huskes Anderson som et av 90-tallets største ikoner, og hennes turbulente kjærlighetsliv har blitt flittig omtalt opp gjennom årene.

I løpet av sitt 53 år lange liv har Anderson rukket å gifte seg fem ganger og skilt seg like mange ganger.

Giftet seg på julaften

Da Hayhurst og Anderson giftet seg på julaften 2020, var Anderson klar på at hun var hodestups forelsket i sin da nye ektemann.

– Jeg er akkurat det jeg skal være - i armene på en mann som virkelig elsker meg, sa 53-åringen til Daily Mail, om Hayhurst.

Les også: «Baywatch»-stjernens sex-tape gikk verden rundt: Slik påvirket det livet hennes (+)

Bryllupet ble avholdt på Vancouver Island i Canada, uten så mye som en gjest tilstede.

– Jeg giftet meg på eiendommen jeg kjøpte fra mine besteforeldre for 25 år siden. Dette er også stedet hvor foreldrene mine giftet seg, og de er fortsatt sammen den dag i dag. Det føles som at sirkelen er avsluttet, fortalte Anderson den gang.

De to skal ha møtt hverandre for første gang i starten av pandemien, altså i mars 2020, men nå er det slutt.

Andersons ex-ektefeller

Den amerikanske skuespilleren har tidligere blitt smidd i hymens lenker med Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee, artisten Kid Rock, pokerproffen Rick Salomon, filmprodusent Jon Peters og til slutt livvakten Dan Hayhurst.