*Nettavisen* Livsstil.

Pamela Anderson letter på sløret om det korte ekteskapet: – Som om det aldri skjedde

Pamela Anderson og Hollywood-produsenten Jon Peters var bare gift i 12 dager. Etter at de ble gift, la Pamla Anderson ut dette bildet på sin Instagram-konto med teksten

Pamela Anderson og Hollywood-produsenten Jon Peters var bare gift i 12 dager. Hun bekreftet forholdet ved å dele dette bildet, som siden er blitt slettet, på Instagram Foto: Skjermdump fra Instagram (@pamelaanderson)

04.06.20 09:57

20. januar i år giftet «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (52) seg med filmprodusenten Jon Peters (74), men lykken skulle vise seg å være kortvarig.

Bare tolv dager senere, før ekteskapspapirene var levert, var forholdet over. Det bekreftet Anderson i en uttalelse til The Hollywood Reporter.

– Jeg har blitt rørt over den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å revurdere hva vi vil i dette livet og hva vi vil ha fra hverandre, het det i uttalelsen.

Videre sa Anderson at «kjærlighet er en prosess», og at hun og Peters i fellesskap hadde besluttet å ikke levere inn de nødvendige papirene for å formalisere ekteskapet. Av den grunn kunne heller ikke bruddet kalles en skilsmisse.

– Jeg var ikke gift

I et nytt intervju med The New York Times letter Anderson nå på sløret om det kortvarige forholdet. Der avkrefter hun at de noen gang var romantisk involvert, noe som kan virke spesielt, med tanke på at de faktisk giftet seg og ifølge ovennevnte uttalelse i fellesskap bestemte seg for å ikke formalisere ekteskapet.

– Jeg var ikke gift. Det var bare et øyeblikk. Et øyeblikk som kom og gikk. Men det var ikke noe bryllup, ikke noe ekteskap, ikke noe. Det er som om det aldri skjedde. Det høres rart ut, men det var sånn det var, sier hun til avisen.

Les også: Klare for ny sesong av «Paradise Hotel»: – Føler jeg har jukset litt

Klikk på bildet for å forstørre. Vendela Kirsebom and Jon Peters i 1995. Kirsebom og Peters var et par i mange år, men gikk hvert til sitt etter flere runder med utroskap fra hans side.

Jon Peters har tidligere vært i et forhold med Vendela Kirsebom. Her er de avbildet sammen i 1995. Foto: Berliner Studio / BEImages

Det var etter en reise til India at Anderson og Peters tilfeldig møttes igjen. De har vært bekjente i mange år, og datet i en kort periode for 30 år siden.

– Som en virvelvind

Kort tid før bryllupet ble kjent delte «Baywatch»-stjernen bruddstykker av forholdet deres i en Twitter-tråd, der hun blant annet gikk inn på hvordan de ble kjent og hva som skjedde da de møttes igjen 30 år senere.

Der skrev hun blant annet at Peters fridde til henne 20. januar.

Overfor The New York Times beskriver hun gjenforeningen som en «virvelvind».

– Det var som en virvelvind, og det gikk over veldig fort. Det var ingenting. Ikke noe fysisk, kun et vennskap, sier hun om det korte forholdet.

Hun avslutter med å fortelle at ingen hjerter ble knust, men at hun ikke vet hva Peters' intensjoner var.

Les også: Kongehuset reagerer kraftig på magasin-oppslag: – Falske fremstillinger

Brudd over tekstmelding

Peters har på sin side tidligere kommet med en helt annen versjon av hva som skjedde da de til alles overraskelse giftet seg i all hemmelighet i januar.

Mens Anderson hevder det var han som fridde til henne, har han uttalt at det var hun som fridde til ham - i en tekstmelding.

– Det er kanskje overflødig å si at da hun tekstet meg og sa hun ville gifte seg med meg, så var det som om en drøm ble til virkelighet, selv om jeg var forlovet med en annen kvinne og hun var på vei til å flytte inn hos meg, skrev han i en e-post gjengitt av Page Six i februar.

Les også: Vant en halv million i «Paradise Hotel», men har ikke fått én krone

Klikk på bildet for å forstørre. Jon Peters Hollywood producer Jon Peters poses with his new star on the Hollywood Walk of Fame during dedication ceremonies in Los Angeles Tuesday, May 1, 2007. Starting as a celebrity hairdresser to the stars, Peters evolved into one of the most successful movie producers in Hollywood history.

John Peters jobbet i mange år som frisør for flere store Hollywood-kjendiser før han gikk inn i filmbransjen. Her får han en stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2007. Foto: AP via NTB Scanpix

Også bruddet skal ha skjedd over tekstmelding. Det hevder Peters han selv tok initiativ til, og meldingen skrev han:

«De siste ni dagene har vært en fantastisk utrolig kjærlighetsfest, men hele denne ekteskapsgreia, med advokater, gjeld, og Jazmin (voksen livsstil-nettside, journ. anm.), har skremt meg. Det fikk meg til å innse at jeg som 74-åring trenger et stille og rolig liv, og ikke en internasjonal kjærlighetsaffære».

Peters hevdet også at Anderson hadde brukt ham for å få hjelp til å betale ned en gjeld på 200.000 dollar.

– Jeg betalte det, og dette er takken jeg får. Det er ingen dust som en gammel dust, skev Peters i e-posten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag