Nå 21 år gamle Bailey Sellers mistet sin far til kreft da hun var 16 år gammel.

- Han var min beste venn, forteller Sellers. Pappa Michael Sellers stilte alltid opp for datteren, og trente også basketball-laget hennes i fire år.

Men Bailey Sellers skulle ikke få beholde pappaen sin gjennom hele oppveksten. Da hun var 16 år, døde han av kreft.

Da Bailey fylte 17 år var hun ennå knust etter farens bortgang, men valgte likevel å feire sin bursdag. Den dagen kom den første buketten med blomster fra faren.

Hilsen fra pappa

Med buketten fulgte en bursdagshilsen - skrevet av hennes far før hun døde.

«Du vil motta dette hvert år til du er 21 år. Elsker deg. Pappa.»

- Jeg ble helt sjokkert. Jeg bare falt sammen, forteller Bailey.

Året etter kom en ny bukett og en ny beskjed: «Gratulerer med 18-års dagen. Spre dine vinger og fly, jeg vil alltid elske deg! Pappa».

Siden har en blomsterbukett og en bursdagshilsen kommet fra pappen hvert år.

Michael Sellers hadde skrevet kort, forhåndsbetalt blomster og gjort avtale med en lokal blomsterforretning i Maryville i Tennessee.

- Han ville være sikker på at hun visste at hun var elsket, og at han ville være med henne gjennom hver milepæl i livet, sier kona Kristi Sellers til Washington Post.

Siste hilsen

Nå har Bailey Sellers fylt 21 år. Med årets bukett kom et lengre kort fra pappaen, der han skriver:

«Dette er mitt siste kjærlighetsbrev til deg før vi møtes igjen. Jeg vil ikke at du skal felle en tåre for meg jenta mi, for jeg er i et bedre sted. Du er og vil alltid være min mest dyrebare juvel. Dette er din 21. bursdag og jeg vil at du alltid skal respektere din mamma og være tro mot deg selv. Vær lykkelig og lev livet til fulle. Jeg vil være med deg ved hver milepæl, se deg rundt og der vil jeg være. Jeg elsker deg Boo Boo. Gratulerer med dagen. Pappa».